Ο μπάτσος (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Στέλιος και είμαι 19 ετών. Είμαι bisexual, γουστάρω να γλείφω και να γαμιέμαι αλλά και να με γλείφουν και να γαμάω. Η ιστορία αφορά έναν φίλο του μπαμπά μου, τον Αργύρη.

Ο Αργύρης ήταν ένας 39άρης (όλο καύλα) μπάτσος με τα όλα του! Είχε τριχωτό ωραίο στήθος που φαινόταν όταν άφηνε χαλαρωμένο το μπλε του πουκάμισο. Ο Αργύρης, είναι πεταχτούλης, αυτό που λέω εγώ άνδρας-παιδί, δύο σε ένα. Ερχόταν συχνά σπίτι και τρώγαμε πίναμε, κι εγώ προσπαθούσα να δω τον πούτσο του μέσα από το παντελόνι…

Ο Αργύρης λοιπόν ήταν και εξαιρετικά ακουστικός τύπος. Από πονηρό αντράκι, γινόταν τέλειος ψυχολόγος. Του είχα πει πολλά προβλήματα μου. Επίσης του είχα πει ότι είμαι bi και δεν έμεινε καθόλου έκπληκτος. Από την φάση που του το είχα πει περίμενα μια κίνηση για να τον πιπώσω χωρίς σταματημό αλλά ο Αργύρης δεν έκανε κίνηση καμία. Με καύλωνε τρελά. Αυτή η σοβαρότητα που έβγαζε με καύλωνε.

Συχνά τον επισκεπτόμουν στο τμήμα, μιλούσαμε αλλά… από υπονοούμενο τίποτα. Η φάση παίχτηκε όταν του είπα ότι θα ήθελα να δοκιμάσω έναν αστυνομικό. Τότε αυτός με κοίταξε σοβαρά και είπε:

-    «Ναι ε;»

Σηκώθηκε και έφτιαξε το παντελόνι του. Το στήθος του πρόβαλε τριχωτό από το χαλαρό πουκάμισο, έκλεισε την πόρτα και είπε:

-    «Στέλιο, είμαι φίλος του πατέρα σου και θα ήθελα να...»

Κι εγώ του είπα:

-    «Δεν με χαλάει καθόλου».

Εκείνος συμπλήρωσε:

-    «Θα ήθελα να ξέρω αν σκοπεύεις ποτέ να πεις τίποτα αν σου κάνω κάτι».

Εγώ γέλασα και είπα:

-    «Όχι, δεν θα πω σε κανέναν τίποτα».

Ο Αργύρης πλησίασε και στήθηκε. Το φερμουάρ του παντελονιού του ήταν στο ύψος του προσώπου, γιατί ήμουν καθιστός. Έπιασα με τρεμάμενο από το άγχος χέρι το φερμουάρ και το άνοιξα. Ο Αργύρης μου είπε:

-    «Στράγγιξε το!»

Η μυρωδιά της πούτσας του χτύπησε τα ρουθούνια μου! Έβγαλα το βαρύ πυροβολικό, το οποίο ήταν σίγουρα 14 εκατοστά, όχι πολύ μεγάλο αλλά, αυτό που με καύλωνε ήταν τα 5 εκατοστά πάχος! Έβαλα στο στόμα μου την βαριά πούτσα του Αργύρη και ρούφηξα. Ο Αργύρης μου έπιανε τα μαλλιά ελαφρά κι εγώ τον κοίταξα με το χέλι του στο στόμα μου. Ο Αργύρης χαμογέλασε ελαφρά κι εγώ συνέχισα, να ρουφάω μέσα - έξω. Αυτή η καύλα με τρέλαινε!

Κάποια στιγμή ήθελα να τον τρελάνω στην καύλα και του ρουφάω όλη την ψωλή μέσα στο στόμα μου. Το πουτσοκέφαλο μπλόκαρε την ανάσα μου αλλά ο Αργύρης έκανε: «Ωωωχ».  Καυλωμένος όπως ήταν, με έσπρωξε πάνω στον πούτσο του κι άλλο. Οι πουτσότριχες του γαργαλούσαν την μύτη μου… άγριες σαν και τον πούτσο του. Με κοίταζε με καυλωμένο ύφος. Δεν μιλούσε μόνο αναστέναζε.

Τον έβγαλα λίγο από το στόμα μου και έγλειψα τα αρχίδια του… απαλά και γευστικά. Ο πούτσος του είχε σηκωθεί πολύ! Σημάδι που έλεγε ότι θα χύσει. Τον πήρα στο στόμα μου και ρούφηξα δυνατά!

-    «Ωχχχ…  Αααχχχ!», είπε απότομα και κράτησε τα μαλλιά μου μπλοκάροντας με να κινηθώ.

Καυτά χύσια έσταξαν στο στόμα μου… πικρά αλλά καυτά και καυλωτικά! Ο Αργύρης είπε:  

-    «Με συγχωρείς…», και μου έδωσε ένα χαρτομάντιλο.

Έφτυσα τα χύσια του, τον κοίταξα του είπα:

-    «Θα με γαμήσεις κύριε Αστυνομικέ;»

Ο Αργύρης γέλασε και μου είπε να σηκωθώ. Δεν είχε ώρα για να γαμήσει...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")