Παίζοντας στο playstation (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.75 (2 Votes)

ΥπόθεσηΆρχισαν παίζοντας pro και κατέληξαν να κάνουν έρωτα σαν εραστές...

Γεια, είμαι ο Μήτσος και θέλω να σας πω την ιστορία μου με τον Πάρη! Εμένα από μικρός μου άρεσε το ίδιο φύλλο και ήθελα να έχω κάποιες εμπειρίες μεγαλώνοντας. Έτσι κάποιες φορές όταν βρισκόμουν μόνος μου με κάποιον φίλο μου έβαζα τσόντες για να μας σηκώνεται και να προτείνω να την βγάζουμε έξω. Κάποια στιγμή λοιπόν είχε έρθει ο Πάρης στο σπίτι μου να παίξουμε προ. Εγώ είχα βάλει να κατεβαίνει μια καινούργια τσόντα, έτσι με ρώτησε όταν είδε τον υπολογιστή. Μέχρι να τελειώσουμε το παιχνίδι είχε τελειώσει το κατέβασμα και του πρότεινα να την δούμε μαζί, να την εγκαινιάσουμε όπως συνηθίζαμε να λέμε μεταξύ μας. Μου απάντησε καταφατικά.

Χωρίς να χάσω χρόνο σύνδεσα τον υπολογιστή στην μεγάλη τηλεόραση και γδυθήκαμε για να τον παίξουμε. Τελειώσαμε και πήγαμε να ξεπλυθούμε στο μπάνιο. Μπήκα στη ντουζιέρα για να ξεπλυθώ καλά γιατί είχαν πέσει χύσια πάνω μου. Με είδε και μπήκε και εκείνος. Καυλώσαμε που ήμασταν γυμνοί και έτρεχε το νερό. Μου έπιασε την πούτσα και ασυναίσθητα έπιασα και εγώ την δική του. Μέσα σε δευτερόλεπτα είχαμε χύσει ξανά, κάναμε ένα ντουζάκι και βγήκαμε.

Την επόμενη μέρα παίζαμε πάλι προ. Του είπα ότι σήμερα έχω μια ξεχωριστή ιδέα.

-    Τι ιδέα;
-    Θα γδυθούμε και θα παίζουμε κανονικά και όταν κάποιος κάνει φάουλ θα τον παίζει για λίγο στον άλλο. Αν φάει γκολ θα του κάνει πίπα και όποιος χάσει θα τον γαμήσει ο άλλος.
-    Έντάξει.

Έτσι και έγινε. Παίξαμε ένα μόνο ματς. Εγώ έχασα, έτσι γύρισα τον κώλο μου για να με γαμήσει. Πρώτα όμως του έκανα μία πίπα. Με γάμησε ενώ ήμουν στηριγμένος στο τραπέζι. Έπειτα συνεχίσαμε στο τοίχο και καταλήξαμε να με χύνει στα κωλομέρια μέσα στη ντουζιέρα. Συνήλθα λίγο και μετά ξεκίνησα να τον γαμάω εγώ. Αυτή τη φορά ήμασταν στο κρεβάτι. Τελείωσα μέσα στο στόμα του και φιληθήκαμε με τα χύσια μου στο στόμα του.

Από τότε βρισκόμαστε πιο συχνά μόνοι και έχουμε και κάποιες φαντασιώσεις (κυρίως εγώ δηλαδή). Η καλύτερη μας φορά ήταν όταν φόρεσα μαύρο ημιδιάφανο κολάν με ροζ στρινγκ και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. Του τον είχα κάνει πύραυλο. Αυτή ήταν η δική μου ιστορία. Ελπίζω να σας άρεσε.

 

(Copyright protected OW ref: 86676)