Η ξανθούλα από το site (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Θα σας γράψω για την πιο καυλιάρα γκόμενα που είχα ποτέ. Την λέγανε Ρούλα ας πούμε και ήταν 22 κι εγώ 28. Τη γνώρισα στο site μια μέρα πριν παρουσιαστώ φαντάρος.

Μου είχε κάνει εντύπωση η φωτογραφία της καθώς και το πόσο άνετη ήταν. Της είπα ότι την επόμενη παρουσιάζομαι και έτσι ανταλλάξαμε κινητά για να τα λέμε που και που. Για να μην τα πολυλογώ τις επόμενες μέρες τα λέγαμε συνέχεια μέχρι που πήγε ένα βράδυ η συζήτηση στο πιο πονηρό. Η Ρούλα ήταν καύλα.

Μου έστειλε μια φωτογραφία με το σουτιέν κι εγώ λέω ή τώρα ή ποτέ και της ζητάω μια φωτογραφία χωρίς αυτό και μου στέλνει μια γυμνή. Έμεινα μαλάκας. Αμέσως σηκώθηκα από το κρεβάτι στο κέντρο και πήγα να τον παίξω. Έχυνα ασταμάτητα. Καύλα σκέτη. Την άλλη μέρα μου έστειλε βάζοντας δαχτυλάκια και τέτοια. Εγώ κάθε βράδυ τον έπαιζα δυο - τρεις φορές.

Μετά από μερικές μέρες στην πρώτη μου άδεια αποφάσισε να έρθει εκεί που ήμουν. Την περίμενα στο ΚΤΕΛ με το αυτοκίνητο. Με το που κατέβηκε είδα ένα χαρούμενο πλασματάκι ξανθό, κοντούλα σχετικά ζουμερή αλλά και πολύ καυλιάρα. Δεν πιστεύω να την δει κάποιος και να μην θέλει να την γαμήσει. Μπαίνει στο αυτοκίνητο και πάμε στο ξενοδοχείο.

Με το που μπαίνουμε στο δωμάτιο την σπρώχνω στο κρεβάτι και ξαπλώνουμε και φιλιόμαστε. Ο πούτσος μου πέτρα. Φιλιόμασταν με πάθος τρελό και μετά της έβγαλα την μπλούζα. Το καλύτερο στήθος που έχω δει και έχω πιάσει ποτέ. Τριάρι αλλά σφιχτό. Πέτρα. Το τέλειο βυζί. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη με τέτοιο βυζί. Της βγάζω και το παντελονάκι. Είχε ένα λευκό δεματάκι σαν μωρό ήταν. Το μουνάκι της ήταν ροζ, μικρό, στενό και πολύ σφιχτό.

Την γλείφω αν και δεν ήθελε πολύ και ήταν υγρή στα τέρματα. Μέτα μου κατεβάζει το μποξεράκι και βγαίνει ο πούτσος μου εντελώς καυλωμένος. Τον κοιτάει και τον βάζει σιγά - σιγά στο στόμα της. Με τρέλανε. Η απόλυτη πίπα. Μετά από ένα λεπτό είμαι έτοιμος να χύσω. Της το λέω αλλά μου κάνει νόημα πως θέλει να τα πιει. Και της τα δίνω. Τόσο χύσι είχα καιρό να βγάλω και τα πήρε όλα μέσα.

Κατάλαβα ότι της άρεσε πολύ. Έτσι όπως το έπιανε έτσι όπως με ρουφούσε και έτσι όπως κοιτούσε το καυλί μου έμοιαζε με πουτσολάτρης που εκείνη την στιγμή του σεξ ζούσε μόνο για την πούτσα μου. Τέλειο βλέμμα.

Μετά από λίγα χάδια μου ξανασηκώθηκε και την έβαλα από κάτω. Ανέβασα τα πόδια της στον ώμο μου και άρχισα να της σκίζω το ροζ στενό μουνάκι της ενώ αυτή άρχισε να χύνει σαν τρελή. Μετά από λίγο ήρθε και ο κώλος, μια μικρή τρυπούλα η οποία όμως ήταν εκπαιδευμένη. Της τον έχωνα σκληρά και γούσταρε μέχρι που έχυσα και τον κώλο της.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο το κάναμε γύρω στις δώδεκα φορές. Όλη μέρα πηδιόμασταν. Αυτή η κοπέλα είναι η πιο καυλιάρα γκόμενα. Έχω ακόμη κι άλλες ιστορίες να σας γράψω γι αυτήν ιδίως για τις φαντασιώσεις μας. Πλέον με την Ρούλα έχουμε μια πολύ ελεύθερη σχέση. Μπορεί να έχει γκόμενο η εγώ γκόμενα αλλά όταν βρισκόμαστε πηδιόμαστε.

Μια από τις φαντασιώσεις μας είναι να κάνουμε ένα τρίο με έναν ακόμη, καθώς και με ένα ακόμη ζευγάρι.. Α… Ρούλα μου μικρούλα ξέρω ότι θα την διαβάσεις γι’ αυτό περιμένω σχόλια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")