Η παρθένα μεγαλύτερη (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Με λένε Χρήστο και θα σας πω κι εγώ για την πρώτη που ολοκληρωμένη σεξουαλικά σχέση.

Λοιπόν, η κοπέλα μου ήταν μια μεγαλύτερη κατά δύο χρόνια και μου έσπαγε συνέχεια τα νεύρα γιατί δεν ήθελε να χάσει την παρθενιά της.

Μια μέρα και ενώ τα είχαμε κάνα δίμηνο, μου είπε να πάω σπίτι της γιατί έλειπαν οι δικοί της διακοπές και φοβόταν μόνη της, αλλά από το τηλέφωνο μου ξεκαθάρισε πως αν δεν θα είμαι φρόνιμος να μην πάω. Εγώ το είχα πενήντα-πενήντα αν θα γίνει ή όχι τίποτα.

Τελικά, σε μισή ώρα ήμουν σπίτι της. Ανεβαίνω επάνω και ήταν με ένα μποξεράκι και με το σουτιέν. Την ξεσκίζεις τώρα ή όχι; Με φιλάει (για κάνα δίλεπτο) και πάμε μέσα. Κάθεται δίπλα μου και τελικά αρχίσαμε τα παιχνίδια.

Την έγδυσα αλλά δεν ήθελε να βγάλει το βρακί της. Την χάιδεψα παντού… αυτή άναψε αμέσως και με έγδυσε και άρχισε τα παιχνιδάκια με το παλαμάρι μου. Με πίπωσε για κανένα τέταρτο και μετά με τα χίλια ζόρια της έκανα γλειφομούνι.

Έτσι χαμένη που ήταν, απότομα χωρίς να το πολυκαταλάβει, της σηκώνω τα πόδια, σαλιώνω την κωλότρυπα της και της τον βάζω. Πρέπει να μας άκουσε η μισή Δάφνη!

Της έπιασα τα χέρια και δεν μπορούσε να αντιδράσει, το έφαγε κανονικά. Μετά, απότομα βάζω μια καπότα και μπαίνω αέρα πατέρα στο μουνί της! Εκεί τα πήρε αλλά της άρεσε. Ένα ποταμάκι αίματος έτρεξε για λίγο.

Εκείνη τη μέρα το κάναμε πέντε φορές. Εδώ και δύο χρόνια με τη Τζένη είμαστε μαζί. Γαμιόμαστε συνέχεια και μπορεί και να παντρευτούμε σε ένα με δύο χρόνια!!!