Δυνατό γαμήσι στο σπίτι του Πέτρου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Γαμήθηκα σε όλες τις στάσεις στο σπίτι του φίλου μου...

Ο Πέτρος με περίμενε σπίτι του. Η γυναίκα του ήταν στο εξοχικό. Χτύπησα την πόρτα και ανέβηκα γρήγορα τη σκάλα μέχρι τον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας. Η πόρτα ήταν ανοιχτή. Μπήκα μέσα και είδα τον Πέτρο να φορά μόνο το μποξεράκι του. Τον πλησίασα και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο. Εκείνος αστραπιαία κατέβασε το μποξεράκι και φάνηκε η μισοκαβλωμένη πούτσα του.

Δεν έχασα λεπτό, γονάτισα και τον πήρα στο στόμα μου. Ένιωθα το καβλί του να σκληραίνει και να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου. Πέταξα τα ρούχα και ολόγυμνοι ξαπλώσαμε στο πάτωμα. Αρχίσαμε ένα τρελό 69. Τα καυλιά μας ήταν πέτρα. Μου έγλειφε τον ψώλο μου και ταυτόχρονα με κωλοδαχτύλιαζε. Ένιωθα μεγάλη κάβλα. Με σήκωσε και με έστησε στην πλάτη του δερμάτινου καναπέ του σαλονιού. Ήρθε από πίσω με αγκάλιασε και ο πούτσος του άρχισε να τρίβεται στην τρυπούλα μου. Τον ήθελα μέσα μου. Έσκυβε και με φιλούσε στο λαιμό και μου έλεγε «σε λίγο μωρό μου θα τον φας, θα σε γαμήσω πουτανάκι μου».

Ναι το τρυπίδι μου έσταζε από κάβλα, ήθελα τον πούτσο του μέσα μου. Σε λίγο τον ένιωθα να με τρυπά και να μπαινοβγαίνει με δύναμη μέσα μου. «Σκίσε με, γαμιά μου», του έλεγα. Συνέχισε να με γαμάει και να με βρίζει. «Είσαι μεγάλη πουτάνα, θες πολύ πούτσο για να χορτάσεις». Κάποια στιγμή μου λέει… «πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα». Πήγα ξάπλωσα μπρούμυτα και τον περίμενα. Ήρθε και έπεσε πάνω μου. Ένιωθα το καυλωμένο κορμί του γαμιά μου πάνω μου. Σε λίγο ένιωσα τον πούτσο του μέσα μου. Με γαμούσε αργά. Μετά με γύρισε στα πλάγια και στο τέλος ανάσκελα και με τα πόδια ψηλά με γαμούσε σαν πουτάνα σε μπουρδέλο.

«Θα φέρω και άλλους γαμιάδες να σε παίρνουμε πίπα κώλο» μου έλεγε. Εγώ είχα κατακαυλώσει και έπαιζα τον καυλωμένο μου πούτσο. Αφού με γάμησε σε όλες στις στάσεις και πάνω στο κρεβάτι που σκίζει και τη γυναίκα του, έβγαλε την ψώλα του από το «μουνάκι» μου και μου την έβαλε στο στόμα. «Θα σε γκαστρώσω πουτάνα, θα τα πιεις όλα…» και πράγματι σε λίγο ένα καυτό ποτάμι από σπέρμα έφτανε στο λαρύγγι μου. Τα έπινα όλα, δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη και ταυτόχρονα έχυνα κι εγώ.

 

(Copyright protected OW ref: 85742)