Το πρωινό γαμήσι

Δημοσιεύθηκε από johnntina
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Πρωινό ξύπλημα με καύλες...

Ξυπνώ. Έχουμε κοιμηθεί γυμνοί. Χαϊδεύω το Γιάννη και νιώθω την πούτσα του καυλωμένη όπως πάντα. Αρχίζω και την παίζω με τα χεράκια μου απαλά. Στη συνέχεια σκύβω και τη βάζω στο στόμα μου. Η γλωσσίτσα μου παίζει με το πουτσοκέφαλο του. Ακόμη δεν έχει ξυπνήσει εντελώς, αλλά τον βλέπω που χαμογελάει. Η πούτσα του είναι πέτρα και τεράστια. Δεν μπορώ να αντισταθώ.

Καρφώνω τη μουνάρα μου πάνω στο καυλί του. Αρχίζω να γαμιέμαι δυνατά με την ψωλάρα του. Τώρα πια έχει ξυπνήσει εντελές και απολαμβάνει τη μουνάρα μου. "Χύνω..." ψελλίζει και νιώθω τα χύσια του να εκτοξεύονται μέσα στο μουνάκι μου. Ταυτόχρονα χύνω κι εγώ πάνω στην πούτσα του. Στη συνέχεια είναι η ώρα για το πρωινό μπάνιο.

Μπαίνουμε και οι δυο μαζί. Ο ένας αρχίζει να πλένει και να τρίβει τον άλλο. Σε λίγο η πουτσάρα του είναι πάλι πέτρα. Τώρα είναι η στιγμή. Με ακουμπά στον τοίχο και καρφώνει με δύναμη την ψωλάρα του στο κωλαράκι. Νιώθω να με σκίζει στα δυο και βογκάω. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Με γαμάει με δύναμη, με ξεσκίζει μέχρι που χύνει μέσα μου. Εγώ κάθομαι, χαλαρώνω και χαϊδεύω το μουνάκι μου. Εκείνος ντύνεται και φεύγει για τη δουλειά. Έτσι ξεκάνει η μέρα μας.

 

(Copyright protected OW ref: 85569)