Ξέσκισμα με την κοπέλα μου (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από zx636
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η καύλα μου για την κοπέλα μου είναι μεγάλη και δε χορταίνω να την ξεσκίζω.

Εδώ και τέσσερα χρόνια έχω δεσμό με μία μεγαλύτερη μου. Εγώ 45 και αυτή κοντεύει στα 55, αλλά η ερωτική χημεία μεταξύ μας είναι φοβερή. Είναι γυμνασμένη, με ωραίο κώλο και στητό μεσαίο στήθος. Συνεχώς θέλω να την ξεσκίζω και το μουνάκι της κάθε φορά πλημμυρίζει από τα υγρά της.

Μία από τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και ενώ ήμασταν στην θάλασσα, η καύλα πάλι με είχε τρελάνει και δεν ήθελα να περιμένω να πάμε στο σπίτι, οπότε το αυτοκίνητο, μια και είχε βραδιάσει, ήταν η ιδανική λύση. Πράγματι σε λίγη ώρα ήμασταν γυμνοί στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου, την ξάπλωσα, της σήκωσα τα πόδια και γρήγορα ο πούτσος μου βρέθηκε μέσα στο μουνάκι της.

Το μουνάκι της γρήγορα έγινε πολύ υγρό, ανεβάζοντας μου την ηδονή ακόμα περισσότερο. Σε λίγο ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί οπότε την έβαλα να ξαπλώσει στο πλευρό της και το σφυροκόπημα ξανάρχισε. Με παρακαλούσε να χύσω αλλά δεν της έκανα τη χάρη. Την ήθελα στα 4, στήθηκε στο κάθισμα και φυσικά την καβάλησα. Πλέον, η ώρα είχε φτάσει και αφού της βαράγανε τα κωλομέρια της τα αρχίδια μου, το σπέρμα μου πλημμύρισε τον κόλπο της.

Έχυνα, φώναζα και συνέχιζα να την πηδάω μέχρι που σιγουρεύτηκα ότι είχα στερέψει. Έκατσα αποκαμωμένος, ο πούτσος μου ήταν ακόμα διεγερμένος. Ξαναμπήκαμε στη θάλασσα να πλυθούμε και φύγαμε.

 

(Copyright protected OW ref: 85170)