Πώς η γυναίκα μου με έκανε πούστη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η γυναίκα μου με έκανε crossdresser.

Είμαι 5 χρόνια μικρότερός από τη γυναίκα μου. Αυτή ψιλή, γεμάτη, αλλά με καμπύλες και πολύ αυταρχική. Ήμουν υπάλληλος στο μαγαζί της κι έτσι γνωριστήκαμε. Παιδιά δεν έχουμε. Εγώ είμαι λεπτός, με ύψος 1.70, ενώ αυτή με περνάει μισό κεφάλι. Είχε καιρό που απαιτούσε από εμένα στο σεξ όλο και πιο «περίεργα πράγματα». Ήθελε να χύνω μέσα της και μετά να πάω στο μουνί της και να τα γλείφω όλα τα χύσια, ενώ τακτικά με κορόιδευε για το μικρό μου πουλί.

Σιγά-σιγά με υποχρέωσε να αποτριχώσω όλο μου το σώμα γιατί έτσι της άρεσε περισσότερο. Μια μέρα μπαίνοντας στο δωμάτιο είδα στο κρεβάτι μια μίνι φούστα, καλσόν, σουτιέν κι ένα μαύρο στρίνγκ. Της είπα τι είναι αυτά και μου απάντησε με ένα γερό χαστούκι. Είναι τα ρούχα σου. Κάτι πήγα να πω αλλά μου είπε «συνέχισε κι αύριο θα κοιμάσαι άστεγος στα παγκάκια». Πρώτα μου φόρεσε τη φούστα, μετά το καλσόν και μετά όλα τα υπόλοιπα ενώ με έβαψε και μου έβαλε μια περούκα της. Έτσι θα είσαι από δω και πέρα μέσα στο σπίτι. Αυτό συνεχίστηκε μέρες.

Ένα μεσημέρι περνούσε ένας γύφτος παλιατζής από κάτω. Τον φώναξε επάνω να πάρει κάτι πράγματα. Εγώ τρελάθηκα από το φόβο μου που θα με έβλεπε το γυφτάκι έτσι. Ήταν 18 χρονών, λεπτό, αλλά η μεγάλη ψωλή του ξεχώριζε στο παντελόνι του. Όταν ήρθε επάνω το γυφτάκι έπαθε πλάκα, δεν ήξερε τι να πει. Η γυναίκα μου το ρώτησε σου αρέσει το γκομενάκι που βλέπεις, αν το ξεπαρθενέψεις θα σου δώσω 50€. Πριν προλάβω να μιλήσω με είχε πάρει στην αγκαλιά του και είχε χώσει τη γλώσσα του στο στόμα μου, ενώ το δάχτυλο του ασάλιωτο χωρίς λιπαντικό μπήκε με μια στην τρυπούλα μου.

Φώναξα αλλά το γυφτάκι έμπειρο, με γονάτισε και μου έχωσε την ψωλή του στο στόμα. Πρώτη φορά έκανα πίπα με τη γυναίκα μου να μου λέει… «είδες Τζενούλα τι όμορφα είναι;». Μετά με πήγαν στο κρεβάτι και η γυναίκα μου, μου έβαλε βαζελίνη στην κωλοτρυπίδα. Το γυφτάκι όρμησε σαν ταύρος και μου τον έχωσε με μιας. Κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο. Μου όργωνε το έντερο χωρίς σταματημό μέχρι που κάτι καυτό ξεχύθηκε μέσα μου. Έμεινα πεσμένος στο κρεβάτι ενώ η γυναίκα μου πήγε να του δώσει τα χρήματα. Όταν ξαναήρθε μέσα η γυναίκα μου είπε… «από δω και πέρα παρ’ το απόφαση, θα είσαι η δούλα μου».

 

(Copyright protected OW ref: 84912)