Καιγόμουν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η Σοφία και του μουνιού της ο χαβάς...

Είμαι η Σοφία. Είμαι 38 χρονών, παντρεμένη από το 2000. Ο άντρας μου πολύ καυλιάρης και του αρέσουν πολύ όλα τα περίεργα, μου ζητά εδώ και καιρό να κάνουμε παρτούζα. Τον έχω απατήσει 2-3 φόρες και μ' άρεσε πολύ το γαμήσι που είχα. Γενικά δεν ήμουν έτσι, αλλά με τα χρόνια μαζί του, άρχισε να μ' αρέσει πολύ το άγριο γαμήσι. Έχω αρχίσει και φορώ ξέκωλα ρούχα εδώ και 5 χρόνια. Δεν τον νοιάζει, του αρέσει πολύ, όπως κι εμένα που με πειράζουν. Πρόσφατα μου 'χει έρθει μια επιθυμία να πάρω πολλές ψωλές μαζί.

Ήμασταν σε ένα γάμο και φορούσα ένα πολύ κοντό φόρεμα. Κοίταζαν όλοι τα μπούτια μου και μερικοί το κιλοτάκι μου. Μετά από ώρα, ήρθε ένας ξάδελφος της νύφης και έκατσε διπλά μου. Συστηθήκαμε και κάποια στιγμή αισθάνθηκα ένα χέρι στο μπούτι μου να με χαϊδεύει. Του λέω στ' αυτί...

-    τι κάνεις;

-    Δε σ' αρέσει;

-    Μ' αρέσει αλλά όχι εδώ. Κάπου μόνοι...

και του ζήτησα αν μπορεί να φέρει κι άλλον. Ανέβηκα στο δωμάτιο του, μου είχε δώσει κλειδί. Μετά από λίγο μπήκαν μέσα 4 άντρες, με έριξαν στο κρεβάτι, μου έβγαλαν τα ρούχα και μου έδωσαν τις ψωλές τους να τις γλείψω. Τους έγλειψα όλους έναν-έναν και μετά με γαμούσανε ένας-ένας. Τους είπα ότι θέλω να τους πάρω δύο-δύο. Μπαίναμε στον κώλο και στο μουνί μου και με ξέσκιζαν όλοι τους. Δύο με γαμάγανε και 2 έγλειφα μέχρι που ήρθαν όλοι μπροστά μου και μου είπε ο ένας:

-    Τώρα θα τα πιεις πουτάνα!

Τον έπαιζε ένας-ένας, με έχυνε στο στόμα κι εγώ τα έπινα. Μόλις τέλειωσαν όλοι, έκανα ένα ντους και πήγα πάλι στο τραπέζι. Ήθελα να το κάνω, το σκεφτόμουν καιρό και να που έγινε! Δε μετανιώνω.

 

(Copyright protected OW ref: 85083)