Η κοπέλα μου με μάυρους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: H ιστορία τής κοπέλας μου, που πήγε με μαύρους...

Γεια σας. Είμαι ο Γιώργος, 21 χρόνων και θα σας πω την ιστορία μου πού έγινε πριν ένα 2μηνο περίπου. Πριν από κάποιο καιρό, τα έφτιαξα με την Εύα. Είναι 25, μελαχρινή, 1.70 ύψος, τέλειο κώλο, τέλειο στήθος. Είχα κόμπλεξ πώς θα την πλησιάσω. Τελικά το πέτυχα μέσω μίας κοινής γνωστής. Εγώ βέβαια εξακολουθούσα να έχω κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι της και αισθανόμουν ότι πάντα δε θα είμαι αρκετός σε πολλούς τομείς, κυρίως στον σεξουαλικό. Προσπαθούσα να το κάνουμε όσο πιο πολλές φορές μπορούσα για να είναι ικανοποιημένη. Γενικά την άφηνα να βγαίνει μόνη της αν και ζήλευα πολύ πάντα.

Μία μέρα, τελείωσα νωρίς από το κατάστημα που έχω με την μητέρα μου και πήγα σπίτι της να της κάνω έκπληξη. Ανοίγω και δεν είναι κανείς μέσα. Κάθομαι στον καναπέ και την περιμένω. Μετά από κανένα μισάωρο άκουσα το αυτοκίνητο της. Ήταν και άλλοι 2 μαζί της, μάλλον άντρες. Αποφάσισα να κρυφτώ στο μπάνιο και να δω τΙ έχει συμβεί. Ακούστηκε η πόρτα ότι ανοίγει. Εγώ είχα την πόρτα λίγο ανοιχτή χωρίς φως. Μετά από ένα λεπτό βλέπω την Εύα μαζί με 2 μαύρους να τη φιλάνε. Της έδιναν χαστούκια στον κώλο και την έβριζαν στα αγγλικά. Ξαφνικά ο ένας της πιάνει τα μαλλιά και την γονατίζει. Μετά αυτή τους κατεβάζει τα παντελόνια μονολογώντας "δείξε μου την ψωλάρα σου μωρό μου", ενώ αυτοί συνέχιζαν να τη βρίζουν. κατεβάζει του πρώτου το εσώρουχο και βγάζει έξω μια ψωλάρα που έπαθα πλάκα! Χωρίς να χάσει χρόνο, αρχίζει να τη γλείφει και να την ρουφάει.

Ο άλλος είχε γδυθεί κι αυτός και τη χτυπούσε με το καυλί του στα μαγουλά της. Εμένα πίπα 1 φορά μου έχει πάρει και αυτή ήταν μεθυσμένη. Μετά από 20 λεπτά πίπας, τη στήνουν στα 4. Με μία κίνηση της την χώνει στο μουνί ενώ ο άλλος τον έπαιζε.

-    Ναι, εσύ είσαι ο γαμιάς μου! Σκίσε με, γάμα με με την ψωλάρα σου γαμιά μου!

Την είχε ξεσκίσει κανονικά. Μετά από 10 λεπτά, πάει ο άλλος και της τη βάζει στον κώλο. Άρχιζε να ουρλιάζει η Εύα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Τη γαμούσε με λύσσα. Ο άλλος της έδινε την πούτσα του στο στόμα της. Η Εύα μετά από λίγο έχυσε, ενώ αυτοί συνέχεια τη γαμούσαν, τη χτυπούσαν, την έφτυναν και αυτή τους έλεγε ότι είναι οι καλύτεροι. Μετά από 1 ώρα γαμήσι που της έκαναν, τη γέμισαν με σπέρμα. Ο ένας στην πλάτη και ο άλλος στο στόμα. Εγώ έφυγα από το παράθυρο λίγο πριν μπουν στο μπάνιο. Από τότε, έχουν περάσει 2 μήνες. Είμαι σίγουρος ότι τη γαμάνε ακόμα, αλλά τι να κάνω;

 

(Copyright protected OW ref: 85020)