Σεξ με το συμμαθητή μου

Δημοσιεύθηκε από XristinAKk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Sex με το συμμαθητή της...

Αποφασίσαμε με τα παιδιά της τάξης μας να πάμε στο σπίτι του "γαμιά μου" για καφεδάκι. Έλεγαν τα παιδιά να γίνει κάτι μεταξύ μας, όμως το μυαλό μας δεν πήγαινε ότι θα κάναμε σεξ μαζί. Λίγα από εδώ, λίγο από από εκεί μας άφησαν μόνους τα παιδιά.

Νιώθαμε αρκετά αμήχανα και οι δύο (είχα να κάνω κι εγώ σεξ αρκετό καιρό). Άρχισε να με φιλάει και να με γδύνει. Τον ακολούθησα κι εγώ, γδύνοντας τον. Παρατήρησα ότι η πούτσα του ήταν πολύ καυλωμένη, οπότε δεν έχασα ευκαιρία, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να τρίβομαι στον πούτσο του και να γλείφω το λαιμό του και το στήθος του, κάτι που τον ερέθιζε απίστευτα.

Έβγαλα το μποξεράκι του. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος! Με το ζόρι χωρούσε στο στόμα μου. Άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια και να τον τσιμπουκώνω. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι του δαγκώνοντας τις ρώγες μου. Έβαλε σάλιο στον πούτσο του για να μου τον βάλει. Ήταν τόσο μεγάλο που δεν χωρούσε στο σφιχτό μουνάκι μου.

Μου έβαλε δάχτυλο και άρχισε να μου γλείφει την κλειτορίδα ταυτόχρονα. Δεν άντεχα άλλο κι έτσι μου τον έβαλε. Ένιωθα τόσο τέλεια, κάθε πόντος που έμπαινε τον ένιωθα έντονα. Με έκανε να καταλάβω τι θα πει πραγματικός οργασμός! Με ικανοποίησε πολύ εκείνη τη μέρα. Έχυσα 6 φορές. Γενικά είχαμε καλές σχέσεις και τα γαμήσια δε σταματούσαν. Στο σχολείο, παντού!

Για άλλες ιστορίες αφήστε σχόλιο.

 

(Copyright protected OW ref: 84669)