Γνωριμία στον κινηματογράφο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Βρισκόμουν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου, πήγα σε έναν από τους γνωστούς κινηματογράφους της Ομόνοιας. Κάθισα κάπου στο κέντρο της αίθουσας και παρατήρησα ότι οι θεατές ήταν λιγοστοί και καθόταν σε απόσταση μεταξύ τους όπως επίσης και ότι στους διαδρόμους περπατούσαν σε συχνά διαστήματα άντρες περιτριγυρίζοντας με το βλέμμα τους θεατές.

Η ταινία ήταν αρκετά αισθησιακή και είχα καυλώσει τόσο ώστε σε κάποια στιγμή και εντελώς ασυναίσθητα, άνοιξα τα πρώτα δυο κουμπιά του παντελονιού μου και βάζοντας το χέρι μου μέσα άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου. Κάποιος από αυτούς που περνούσαν τον διάδρομο είδε τι έκανα και ήρθε και κάθισε στη διπλανή θέση κοιτώντας με.

Στην αρχή πάγωσα γιατί δεν ήθελα να με δει και αργά - αργά έβγαλα το χέρι μου έξω από το παντελόνι. Αυτός, δειλά στην αρχή, ακούμπησε το γόνατο μου με το χέρι του χαϊδεύοντας το και στη συνέχεια ψηλαφίζοντας το πόδι μου έφτασε ανάμεσα στα πόδια μου χουφτώνοντας τα αρχίδια μου. Έσκυψε στο αφτί μου και με ρώτησε αν αυτό που έκανε με ενοχλεί και μη παίρνοντας απάντηση, άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και να βάζει το χέρι του μέσα. Παραμέρισε το σλιπάκι και πιάνοντας το καυλί μου ξεκίνησε να το παίζει.

Είχε σκληρύνει τόσο πολύ και τα αρχίδια μου ήταν πρησμένα από την πρωτόγνωρη για μένα τέτοια φάση που δεν θα του αρνιόμουν τίποτα από ότι θα μου ζητούσε. Αυτός, σαν να το κατάλαβε και ψιθυρίζοντας στο αφτί μου, μου πρότεινε να πάμε στις τουαλέτες όπου θα ήμασταν πιο ήσυχα. Κούμπωσα το παντελόνι μου και τον ακολούθησα στις τουαλέτες όπου μπαίνοντας σε μία από αυτές ξεβίδωσε την λάμπα με το πρόσχημα να μην φαίνονται οι σκιές μας, γονάτισε, ξεκούμπωσε το παντελόνι μου, το κατέβασε ως τα γόνατα και πλησιάζοντας το στόμα του προς τα αρχίδια μου άρχισε να τα γλείφει και να τα ρουφάει.

Τρελάθηκα από την καύλα και ειδικότερα όταν με το χέρι του άρχισε να χαϊδεύει το κωλαράκι μου και ένα εκ των δακτύλων του να περιτριγυρίζει την τρυπούλα μου. Ξαφνικά σηκώθηκε, κατέβασε το παντελόνι του και εκεί ήταν η αποθέωση της καύλας. Από μέσα φορούσε ένα κόκκινο στρινγκάκι το οποίο με ερέθισε περισσότερο και ήμουνα έτοιμος να εκραγώ.

Το κατάλαβε ότι μου άρεσε και μου είπε ότι έχει πολλά γυναικεία εσώρουχα τα οποία αν ήθελα θα τα φορούσε κάποια άλλη στιγμή για μένα. Έβγαλε ένα προφυλακτικό και αφού μου το φόρεσε, ξεκίνησε η καλύτερη πίπα της ζωής μου. Τον έβαζε βαθιά στο στόμα του παίζοντας ταυτόχρονα με την γλώσσα του και χαϊδεύοντας όλο μου το σώμα με τα χέρια του.

Κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω και αφού σηκώθηκε, ήρθε πίσω μου ακουμπώντας πάνω μου και ένιωθα τα όργανά του να είναι καυλωμένα και να ακουμπάνε μέσα από το στρινγκάκι του πάνω στο κωλαράκι μου. Ταυτόχρονα μου έβγαλε το προφυλακτικό και παίζοντας το καυλί μου άρχισα να εκτοξεύω τα υγρά μου με δύναμη στον τοίχο.

Αφού ντυθήκαμε, βγήκαμε μαζί στην αίθουσα και καθίσαμε να δούμε την ταινία. Μου έδωσε το κινητό του και μου είπε ότι αν ήθελα θα μπορούσαμε να βρεθούμε την επόμενη ημέρα σε κάποιο ξενοδοχείο όπου θα ντυνόταν για μένα με γυναικεία εσώρουχα καθώς και ότι αν ήθελα θα μπορούσε να ερχόταν μαζί μας και ένας φίλος του, τους οποίους θα μπορούσα να πηδήξω ή και να κάνουμε διάφορα πράγματα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")