Ο μικρός μου αδερφός (Gay)

Δημοσιεύθηκε από alesman
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας! Είμαι ο Πέτρος, 21 χρονών σήμερα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ ξεκινάει 2 χρόνια πριν. Ζω στη Θεσσαλονίκη, μαζί με το μικρότερο μου αδερφό, τον Ιάσονα, 19 χρονών σήμερα και τη μητέρα μας.

Από μικρό παιδί θυμάμαι να με ελκύει ο αδελφός μου. Αρκετές φαντασιώσεις μου ήταν με αυτόν, αλλά σχεδόν πάντα προσπαθούσα να τις απωθήσω λόγω ενοχών. Εκείνο το καλοκαίρι είχα τρελές καύλες. Η μητέρα μας δούλευε όλη τη μέρα, οπότε ήμασταν μόνοι αρκετές ώρες. Ο μικρούλης μου ήταν πολύ διαχυτικός μαζί μου, άσχετα που εγώ τον απέφευγα αρκετά λόγω ενοχών.

Μία μέρα που καθόμουν στο pc , ήρθε και κάθισε στα πόδια μου, τάχα για να ψάξει κάτι για τη σχολή του. Φορούσα μόνο το μποξεράκι μου και αυτός μια κολλητή βερμούδα. Το σφιχτό κωλαράκι του ακουμπούσε τον πούτσο μου, που αμέσως έγινε πέτρα. Το ένιωσε αμέσως, αλλά έκανε την πάπια. Η μόνη του αντίδραση ήταν ένα ελαφρύ λίκνισμα της λεκάνης του. Να χω τρελαθεί από την καύλα, αλλά και από την ντροπή. Μετά από κάνα 5λεπτο σηκώθηκα, με τη δικαιολογία ότι πείνασα. Πήγα στο μπάνιο και τον έπαιξα, πρώτη φορά για πάρτη του αδερφού μου. Έχυσα σχεδόν αμέσως.

Μια εβδομάδα αργότερα, την ώρα που έκανα μπάνιο, μπήκε και αυτός στην μπανιέρα με τη δικαιολογία ότι βιαζόταν και έπρεπε να φύγει νωρίς. Δεν αντέδρασα. Άρχισα να σκληραίνω, αλλά προσπαθούσα να ξεγελώ τη σκέψη μου. Μου ζήτησε να του τρίψω την πλάτη και ήρθε ακριβώς μπροστά στο καυλί μου. Καύλωσα… ο πούτσος μου άγγιζε τον κώλο του για ακόμα μια φορά. Καθώς τον έτριβα, παρατήρησα ότι καύλωσε κι αυτός. Τότε δεν κρατήθηκα, τον γύρισα προς τα εμένα και του έριξα ένα γλωσσόφιλο παθιασμένο. Τον έγλειφα, τον δάγκωνα με μανία. Δάγκωνα τις ρώγες του και ο αδερφούλης μου βογκούσε από καύλα. Έβαλα στο στόμα μου τον πούτσο του και τον ρούφηξα ολόκληρο, ενώ τα δάχτυλα μου έπαιζαν με τις ρώγες του. Δεν άντεξε πολύ και έχυσε. Ο μικρός μου αδερφός έχυσε μέσα στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα και συνέχισα να του τη γλείφω.

Έπειτα τον γύρισα ανάποδα και του έγλειφα το κωλαράκι του. με παρακαλούσε να τον γαμήσω. Είχε ξανακαυλώσει και με παρακαλούσε να τον γαμήσω. Ένιωθα την πούτσα μου έτοιμη να εκραγεί. Του χώνω το καυλί μου, πόνεσε, αλλά με παρακαλούσε να συνεχίσω. Τα κορμιά μας έγιναν ένα. Επιτάχυνα το γαμήσι μου και έδινα μπατσάκια στα κωλομέρια του. Τραντάχτηκε ο πούτσος μου και τον έχυνα. Ένιωθα ότι έχυνα ότι κρατούσα μέσα μου τόσο καιρό για αυτόν. Ήμουν ακόμα σκληρός, αλλά βγήκα. Δώσαμε ένα ρουφηχτό φιλί και έπειτα τον έκανα μπάνιο, σαν το μικρό κουκλάκι μου.

 

(Copyright protected OW ref: 84730)