Γιατί το μάτι είναι οικογενειακή υπόθεση

Δημοσιεύθηκε από Biboy25
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μια εικόνα που μπορεί να μείνει χαραγμένη στο μυαλό σου καμιά φορά μπορεί να καθορίσει τις επιλογές σου...

Είμαι πλέον 24 και έχουν περάσει 18 χρόνια από τη πρώτη φορά που είδα με τα ίδια μου τα μάτια δύο ανθρώπους να πηδιούνται. Όμως ας τα πιάσω από την αρχή. Ήμουν 6 χρονών και ήταν καλοκαίρι και όπως ο περισσότερος κόσμος είχαμε πάει οικογενειακώς για μπάνιο σε μια κοντινή παραλία της Αθήνας. Κατά την επιστροφή μας με το αυτοκίνητο εγώ καθόμουν στα πίσω καθίσματα όταν άρχισα να βλέπω τους γονείς μου να ανταλλάσσουν καυτά γλωσσόφιλα συνεχώς. Έλεγαν διαρκώς χαμηλόφωνα διάφορα και γελούσαν και εγώ παρακολουθούσα μαγνητισμένος το ερωτικό παιχνίδι να εκτυλίσσεται μπροστά στα αθώα μάτια μου που προσπαθούσαν να ρουφήξουν κάθε λεπτομέρεια από τις γλώσσες τους που χόρευαν η μία πάνω στην άλλη με πάθος.

Όταν φτάσαμε στο σπίτι και φάγαμε κάτι εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι όλα αυτά που είχα δει. Εκεί ήταν που οι δικοί μου άρχισαν να επιμένουν να πάω να ξαπλώσω για να ξεκουραστώ ενώ εγώ διαφωνούσα έντονα, όμως με έπεισαν. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου πλέον δεν μπόρεσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Λίγα λεπτά αργότερα άκουσα γέλια και ομιλίες που τάραξαν τον ύπνο μου. Προσπαθούσα να μην ανασαίνω καν για να ακούσω κάθε ήχο. Τα γέλια γρήγορα έγιναν ήχοι από ρουφηχτά φιλιά. Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται και τον πούτσο μου να μουδιάζει. Τα πρώτα βογγητά δεν άργησαν να έρθουν και εγώ σηκώθηκα διστακτικά από το κρεβάτι μου και προχώρησα αργά τρέμοντας προς το διπλανό δωμάτιο που πραγματοποιούταν το κρεσέντο βογγητών και αναστεναγμών.

Περπάτησα λίγο και γύρισα το κεφαλάκι μου προς το δωμάτιο τους. Εκεί τους είδα. Τους έβλεπα από πίσω με το φως του μεσημεριού διάχυτο μέσα στο δωμάτιο τους, ολόγυμνοι και με κάθε λεπτομέρεια του νεανικού κορμιού τους να διαγράφεται ξεκάθαρα. Ο πατέρας μου ήταν πάνω από τη μάνα μου η οποία είχε τα πόδια της ανοιχτά όσο πιο πολύ μπορούσε, έβλεπα τον πούτσο του πατέρα μου μεγάλο και χοντρό να τρυπάει γρήγορα το μουνί της το οποίο είχε τσιτώσει από το πάχος του χοντρού εργαλείου που το όργωνε. Οι φωνές τους ήταν τόσο δυνατές που μπορούσα να καταλάβω την ένταση τους σαν να ήμουν ανάμεσα τους.

Αφού την ξέσκισε λίγο ακόμα άρχισε να ανεβάζει το ρυθμό του έντονα και εκεί η μάνα μου του έπιασε τον κώλο και άρχισε να τον σπρώχνει τόσο δυνατά μέσα της. Ο κώλος του είχε ανοίξει στα δύο και μπορούσα να δω την τριχωτή του κωλοτρυπίδα να ανοίγει. Ένα ζευγάρι τεράστια αρχίδια χτυπούσαν σαν τρελά πάνω στο ξεχειλωμένο πια μουνί της κι εκεί άρχισε να φωνάζει η μάνα μου σαν τρελή πως χύνει. Ο πατέρας μου επιτάχυνε ακόμα πιο πολύ χωρίς να βγάζει καθόλου την ψωλάρα του έξω από την τρύπα της και άρχισε να χύνει κι εκείνος δυνατά μέσα της. Σταμάτησαν να κουνιούνται για κάποια δευτερόλεπτα και εκεί έτρεξα να κρυφτώ στο κρεβατάκι μου.

Ξάπλωσα νιώθοντας την πρώτη μου στύση σκληρή μέσα στο εσώρουχό μου. Από τότε και μέχρι τα 20 μου χρόνια είχε ανοίξει ένας τεράστιος κύκλος ηδονής μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.

 

(Copyright protected OW ref: 84323)