Ποιητική πίπα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τον φιλάω στον λαιμό. Τον γλύφω. Τον ρουφάω. Του αφήνω σημάδι. τον δαγκώνω. Εκείνος μου πιάνει το κεφάλι και με χαϊδεύει. Τόσο αισθησιακά, ρομαντικά, καυλωτικα.

Αυτός κοιμάται, βρίσκεται ξαπλωμένος. Ανάσκελα στο κρεβάτι. Εγώ κάθομαι σε μια πολυθρόνα. Είναι πρωί. Έχω μόλις ξυπνήσει και όπως κάθε πρωί πίνω καφέ και καπνίζω τον αγαπημένο μου καρκίνο. Κάθομαι στην πολυθρόνα ρουφώντας μια ακόμη τζούρα και γλυφίζοντας με τα μάτια μου κάθε σημείο του σώματος του. Ξεκινάω από τις ρόγες.

Ξέρω πόσο τον ερεθίζει. Μετά ανεβαίνω σιγά-σιγά προς τον λαιμό. Ξύπνησε. Και είναι τόσο όμορφος. Με μια μαύρη φανέλα και ένα γκρι μποξεράκι που δεν κρύβει την πρωινή του καύλα. Καύλωσα κι εγώ. Τον πλησιάζω. Τον φιλάω στο στόμα. Νιώθω τα χείλη του στεγνά. Αρχίζω να παίζω με την γλωσσά μου μέσα στο στόμα του. Τώρα βρίσκομαι από πάνω του. Καθισμένος πάνω στο καυλί του και αρχίζω να τρίβω τον γυμνό μου κώλο πάνω του.

Εκείνος με αγκαλιάζει. Τόσο σφιχτά. Με έκανε να νιώσω ότι δεν θα με αφήσει πότε. Να νιώσω ασφάλεια. Αρχίζω να παίζω με το μούσι του και τα μαλλιά του. Τον φιλάω στον λαιμό. Τον γλείφω. Τον ρουφάω. Του αφήνω σημάδι. Τον δαγκώνω. Εκείνος μου πιάνει το κεφάλι και με χαϊδεύει. Τόσο αισθησιακά, ρομαντικά, καυλωτικά. Ξεκινάω και κατεβαίνω προς τα κάτω. Με την γλώσσα μου κολλημένη στο δέρμα του. Ανάμεσα στο στήθος του. Πάνω από κάθε κοιλιακό. Πάνω από τις τρίχες που ενώνουν τον αφαλό του με τον τεράστιο πούτσο του.

Του βγάζω το μποξεράκι. Ξεκινάω τα φιλιά στις τρίχες του και του ρουφάω τα αρχίδια. Μύριζαν χύσια και ίδρωτα. Σκέτη καύλα. Τον βάζω στο στόμα μου παίζοντας με την γλώσσα μου. Σιγά-σιγά και πιο βαθιά αλλά δεν μπαίνει όλος. Πάνω κάτω. Μέτα βάζω και το χέρι μου και γλείφοντας το πουτσοκέφαλο του την παίζω αργά και μια γρήγορα. Σταματάω. Χωρίς να τη βγάλω από το στόμα μου βγάζοντας απλά το χέρι μου. Τον κοιτάω. Τον κοιτάω στα μάτια. Και ξέρει. Αυτός ξέρει τι ζητάω. Ξέρει τι θέλω όσο τίποτα άλλο. Έτσι, μου πιάνει το κεφάλι. Και με τα δυο χέρια. Και αρχίζει, καθώς με πιέζει προς τα κάτω, να κουνάει ελαφρώς την λεκάνη του μέσα στο στόμα μου.

Ο ήχος από το στόμα και τα σάλια μου ακούγονται μαζί με την προσπάθεια μου να αναπνεύσω. Τραβιέμαι. Δεν αντέχω άλλο και θέλω να πάρω μια ανάσα. Όμως αυτός θέλει να συνεχίσει. Μου πιάνει το κεφάλι και πιέζει με όλη του την δύναμη. Βλέπει ότι δεν χωράει άλλο και αρχίζει να το κάνει με ταχύτητα και πιο πολύ δύναμη. Είχαν κοκκινίσει τα μάτια μου. Δεν έδωσε σημασία. Συνέχισε. Μετά από δυο λεπτά τον κάρφωσε όλο μέσα μέχρι την ρίζα. Και έχυσε.

Σηκώνομαι και πάω να τον φιλήσω. Ανταλλάσσοντας ο,τι είχε απομείνει απ' τα καυτά και υγρά χύσια του. Με πήρε αγκαλιά και ξάπλωσα στο στήθος του. Ανάβω ένα τσιγάρο. Βγάζω ένα χαρτί και ένα μολύβι και γράφω την ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 84322)