Με τον ξάδερφο μου από Κρήτη (μέρος 1ο)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Έχω δει σχεδόν όλες τις ιστορίες και ήθελα να πω και εγώ την δικιά μου...

Γεια σας, ονομάζομαι Κώστας και θα ήθελα να σας πω κι εγώ μία ιστορία με τον ξάδερφο μου που παίζεται εδώ και χρόνια. Καταρχάς είμαι 18 χρόνων, αυτά που είχα αρχίσει με τον ξάδερφο μου, ήταν σε μικρή ηλικία. Να το πάρω από την αρχή. Ο ξάδερφος μου είναι και αυτός 18 και τον βλέπω κάθε χρόνο.

Από μικρά αρχίζαμε και κάναμε πολλές μαλακιες, δηλαδή πιάναμε το πουλί του άλλου και δεν ξέραμε τότε ούτε για γκέι ούτε για αυνανισμό, βλέπαμε τσόντες που βρίσκαμε σε cd και όταν ήρθε η ηλικία των 17, πήγα διακοπές στην Κρήτη, στο σπίτι του όπου εκεί εμένα στο ίδιο δωμάτιο με εκείνον. Όταν τον έβλεπα θυμόμουν τα παλιά και πάντα είχα καύλες μαζί του. Όταν το κατάλαβε με ρώτησε:

-    Ξάδερφος: Έχεις καύλες ε;
-    Εγώ: Ναι άσε, έχω να την παίξω και μέρες…

Πάει και βάζει τσόντα. Ήταν πρώτη φορά που την παίζαμε παρέα και όταν καυλώσαμε για τα καλά και οι δύο, είχε κολλήσει το βλέμμα του πάνω στην πούτσα μου και μου λέει…

-    Ξάδερφος: Θέλω να δεις κάτι.
-    Εγώ: Τι;
-    Ξάδερφος: Πάρε αυτή την πετσέτα και βάλε τη στο πρόσωπο σου…

κι εγώ την έβαλα. Αργά-αργά αισθανόμουν κάτι ζεστό στην πούτσα μου, βγάζω την πετσέτα και μου έπαιρνε πίπα. Προσπαθούσε να τη βάλει όλη μέσα στο στόμα του και μου ζήτησε να του γαμήσω το στόμα. Ήθελα κι εγώ να του πάρω πίπα και του το είπα. Μου είπε αν ήθελα να κάνουμε 69 και κάναμε. Για πρώτη μου φορά το δοκίμασα και ήθελα να το ξανακάνω. Μου είχε έρθει και μία ιδέα να δοκιμάσουμε τα χύσια του άλλου και έτσι έγινε.

Από τότε το κάναμε σχεδόν κάθε μέρα μέχρι που έφυγα για Αθήνα και θα τον έβλεπα την επόμενη χρονιά.

 

(Copyright protected OW ref: 83787)