Με την καθηγήτρια στην πενταήμερη

Δημοσιεύθηκε από Jason Johnson
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: 100% αληθινή ιστορία.

Ήταν 4 τα ξημερώματα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα, έτσι αποφάσισα να πάω στο δωμάτιο της κοπέλας μου. Βγήκα από το δωμάτιο για να πάω αλλά τριγύριζε έξω η κυρία Κ. Με είδε και μου είπε.

-    Τι κανείς έξω τέτοια ώρα παιδί μου;

-    Δεν έχω ύπνο κυρία και είπα να πάω στο δωμάτιο του Δημήτρη…

της είπα τρομαγμένος μην με καταλάβει.

-    Μάλιστα... Έλα λίγο στο δωμάτιο μου να μου εξηγήσεις καλύτερα.

Μπήκαμε στο δωμάτιο της και κάτσαμε στο κρεβάτι της για να με "ανακρίνει". Ενώ μιλάγαμε ξαφνικά σηκώνεται και μου λέει ότι πάει να κάνει ένα ντουζάκι, αλλά μου είπε να μη φύγω για να συνεχίσουμε. Μπήκε αυτή για μπάνιο κι εγώ περίμενα με ανυπομονησία να βγει για να δω το πάμπλουτο στήθος της. Βγήκε έξω με το μπουρνούζι της κι εγώ έμεινα που είδα αυτό το θέαμα. Έκατσε δίπλα μου, είδε ότι ήμουν λίγο ιδρωμένος και μου πρότεινε να πάω κι εγώ να κάνω ένα ντουζάκι. Πήγα κατευθείαν. Έκανα μπάνιο, βγήκα με μια πετσέτα που βρήκα μέσα στο μπάνιο και φαινόντουσαν λίγο τα αρχίδια μου. Έκατσα δίπλα της αλλά επειδή είδα τα τεράστια βυζιά της μου καύλωσε λίγο και αυτή μόλις το είδε μου είπε.

-    Μικρέ βλέπω είσαι πολύ προκομμένος…

και άρχισε να μου τον παίζει σιγά-σιγά.

-    Τι κάνετε κυρία;

Της είπα κοκκινισμένος.

-    Αυτό που θέλουμε και οι δύο πουτσαρά μου...

και έβγαλε την πετσέτα. Άρχισε να μου παίρνει πίπα σιγά-σιγά φτύνοντας τον ταυτόχρονα και λέγοντας μου πόσο καιρό ήθελε να γίνει αυτό.

-    Κυρία δεν μπορώ άλλο θα χύσω! Ελάτε να σας γαμήσω το μουνί.

-    Έλα πουτσαρά μου, αλλά πες το μου γιατί θέλω να τα φάω μέσα στην μάπα.

Γύρισε να την γαμήσω και επειδή ήταν η πρώτη μου φορά σοκαρίστηκα λίγο αλλά συνέχισα να τη γαμάω με όλη μου την δύναμη και μετά το συνήθισα.

-    Πιο δυνατά καβλιάρη μου! Κάνε με πουτάνα σου… Αχ!

-    Τι μουνί είναι αυτό μωρή; Της φώναζα.

-    Το δικό σου μουνί είναι αυτό παίδαρε μου.

Δεν άντεξα άλλο και μετά από 5 λεπτά ατέλειωτο γαμήσι της είπα ότι χύνω και γύρισε. Την έβαλε μέσα στο στόμα της και τα ήπιε όλα. Αυτό το γαμήσι δε θα το ξεχάσω ποτέ. Από εκείνη την ημέρα γαμιόμαστε συχνά. Θα σας περιγράψω κι άλλη ιστορία με μια ακόμα καλύτερη εμπειρία που είχα με αυτή την καθηγήτρια.

 

(Copyright protected OW ref: 83786)