Πρωτόγνωρη αίσθηση (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Δεν εχω και λίγες εμπειρίες στο ενεργητικό μου, αλλά σαν αυτή, ελάχιστες...

Είμαι και σήμερα όπως κάθε νύχτα σε γνωστό gay friendly μαγαζί της πόλης μου. Ψάχνω κάτι να βάλω μέσα μου γιατί έχω μια εβδομάδα να κάνω κάτι και οι κάβλες χτυπάνε κόκκινο. Εντοπίζω 3 μαναράκια, γύρω στα 20, σαν τα κρύα τα νερά και πλησιάζω. Και οι τρεις ψήλοι, γεροδεμένοι, με σφιχτά σώματα και ηλιοκαμένοι. Πιάνω συζήτηση και μαθαίνω ότι τα παιδιά είναι σε έξοδο από το στρατό. Ωραία, να η ευκαιρία. Σε κάποια φάση οι δυο φεύγουν και μένω μόνο με τον ένα. Πολύ πότο, καυτοί χοροί, τριψίματα και κουνήματα αρκετά, δεν αργήσαμε να καταλήξουμε σπίτι μου.

Με το που μπαίνουμε μέσα, με στριμώχνει στον τοίχο και με φιλάει παθιασμένα και έντονα. Κατεβάζω το χέρι μου χαμηλά και νιώθω τον πούτσο του καυλωμένο όπως και το δικό μου.

-    Ώρα να ξαλαφρώσεις, του λέω.

-    Καιρός ήταν! Το περιμένω από όταν σε είδα...

και του ξεκουμπώνω το τζην για να πεταχτεί έξω το 19 εκατοστών καυλωμένο παλαμάρι του. Με φτιάχνει απίστευτα όταν ο άλλος δεν φοράει εσώρουχο. Νιώθω σαν να είναι έτοιμος να με γαμήσει από πριν. Μπουκώνομαι ολόκληρο το καυλί του στο εκπαιδευμένο μου πλέον στοματάκι (έχει περάσει κόσμος και κοσμάκης από εδω) και του κάνω την καλύτερη του πίπα εδω και πολύ καιρό. Τον καταφέρνω να χύσει στο στόμα μου και καταπίνω χωρίς δεύτερη σκέψη τους ζεστούς χυμούς του που τρέχουν ποτάμια.

Μετά με σηκώνει όρθιο, με φιλάει έντονα στο στόμα και αρχίζει να με γδύνει. Παίζει με τις ρώγες μου, τις γλείφει και τις δαγκώνει, και με χαϊδεύει παντού. Έπειτα με στήνει όρθιο, ελαφρώς καμπουριασμένο να ακουμπώ στο πρεβάζι του παράθυρου με τους αγκώνες και μου ανοίγει τα πόδια. Χώνει το μούτρο του ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου και αρχίζει να γλείφει ασταμάτητα τη διψασμένη τρύπα μου. Αυτή η αίσθηση από τα αξύριστα γένια που γρατζουνάνε την τρύπα μου με φτιάχνει ακόμα περισσότερο. Ξάφνου σηκώνεται και σπρώχνει το καυλί του να μπει στην κωλάρα μου.

Πόνεσα λίγο στην αρχή, γιατί αν και δεν είμαι ιδιαιτέρα στενός εκεί κάτω λέγω χρήσης, ήταν χοντρός ο πούτσος του. Ξεκινάει με γρήγορο και δυνατό γαμήσι. Τα αρχίδια του χτυπούσαν στα δικά μου και ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά. Μετά από λίγη ώρα, ένιωσα τα καυτά του χύσια πάλι μέσα μου, αυτή τη φορά στο μουνάκι μου που το ξεπάτωνε τόση ώρα. Η αίσθηση και μόνο ήταν τόσο καυλωτική που άρχισε να χύνει ο πούτσος μου, χωρίς καν να τον ακουμπήσω. Ένιωσα τόσο χρησιμοποιημένος σήμερα που δε θα με πείραζε να πήγαινα μια βόλτα από το στρατόπεδο να ξαλαφρώσω όλα τα παλικάρια μέσα στις τρύπες μου.

 

(Copyright protected OW ref: 83759)