Η πρώτη μου φορά

Δημοσιεύθηκε από apeiros23
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Ή πρώτη φορά που πήγα με άνδρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν έστειλα μήνυμα στην ιστοσελίδα και ζητούσα κάποιον για την πρώτη μου φορά. Καταρχήν να σας πω πώς είμαι. Είμαι 30 χρονών 1.90 ύψος αρκετά γεμάτος. Μου έστειλε ο Νίκος 44 ετών από Πειραιά.

Μετά από μερικά μηνύματα αποφασίσαμε να βρεθούμε. Ήρθε με πήρε να πάμε σπίτι του. Μόλις φτάσαμε αρχίσαμε αμέσως. Βγάλαμε τα ρούχα και είδα ένα πολύ ωραίο πούτσο, γύρω στα 18 εκατοστά. Όπως καθόμουν στον καναπέ ήρθε μπροστά μου και άρχισα να του κάνω πίπα. Είχε πολύ ωραία γεύση και από ότι κατάλαβα του άρεσε πολύ.

Του έκανα για πολύ ώρα ώσπου με σταμάτησε και με γύρισε στα 4. Άρχισε να παίζει με την τρύπα μου μέχρι που έβαλε 2 δάχτυλα και άρχισα να το απολαμβάνω. Κάποια στιγμή έβγαλε τα δάχτυλα του Και ένοιωσα τον πούτσο του να αγγίζει την τρυπούλα μου. Μετά από λίγη προσπάθεια τον είχε όλο μέσα και αφού τον συνήθισα άρχισε να με πηδάει γρήγορα.

Είχα τρελαθεί, του φώναζα να με σκίσει. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ είχα ήδη χύσει άρχισε να με παίρνει πολύ δυνατά μέχρι που τελείωσε στην πλάτη μου. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία που θέλω να ξαναζήσω.

 

(Copyright protected OW ref: 83692)