Ο αδερφός μου ο καυλιαρης (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία αυτή είναι αληθινή. Μονο τα ονόματα αλλάζουν...

-    Άντε ρε Γιάννη τελείωνε, τι θες να μου πεις;

-    Νίκο.

-    Έλα θα μου πεις;

Τον πιάνω από το λαιμό και του δίνω ένα τέλειο γλωσσόφιλο. Με σκουντά και μου λέει…

-    γιατί το έκανες αυτό Νίκο;

-    Είμαι γκέι και μου αρέσεις.

-    Τι λες ρε βλαμμένο;

Μόλις είπε το βλαμμένο, τον αγκάλιασα και με φίλησε ζουμερά στα χείλη για κάνα 5λεπτο. Μου έβγαλε τη μπλούζα παράλληλα με το φιλί και συνέχισε. Του έβγαλα κι εγώ τη μπλούζα και του φίλαγα το λαιμό. Μετά κατέβαινα όλο και πιο κάτω μέχρι που έφτασα στο παντελόνι. Ξεκουμπώνω τη ζώνη και έτσι που κατέβαζα το παντελόνι είδα ένα τεράστιο φούσκωμα στο μποξεράκι. Του έγλειφα το μποξεράκι για 2-3 λεπτά, μέχρι που το κατέβασα και είδα έναν καυλωμένο στο φουλ τεράστιο πούτσο (20-25 εκ.). Στην αρχή τρόμαξα αλλά άρχισα να τον πιπώνω τρελά.

Βόγκαγε από την καύλα. Μετά από κάνα 10λεπτο πίπωμα άρχισα να του γλείφω τα πρησμένα του αρχίδια, μέχρι που με γέμισε χύσια σε όλο το πρόσωπο. Με ξαναφίλησε και κατέβηκε προς τα κάτω. Μου κατέβασε παντελόνι και βρακί και άρχισε να με πιπώνει. Συνέχισε το πίπωμα κάνα 10λεπτο μέχρι που έχυσα μέσα στο στόμα του και τα κατάπιε όλα. Μετά με έπιασε από το χέρι και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα τον γωνιών μας. Εκεί με πέταξε στο κρεβάτι και σιγά-σιγά μου έβαζε όλο και πιο πολύ το μεγάλο του πούτσο μέσα μου. Είχε μπει μόνο το κεφαλάκι και με μια δυνατή κίνηση, μπήκε όλος μέσα μου.

Έκλαιγα από τον πόνο! Νόμιζα ότι σκιζόμουν στα δύο. Μετά τον έβαζε και τον έβγαζε τόσο γρήγορα που ζαλιζόμουν από την καύλα. Έχυσα χωρίς να τον κρατώ και ένοιωθα ένα γλυκό πόνο τώρα. Εκείνη την ώρα ένοιωσα τα παχιά του χύσια μέσα μου και βγήκε. Μετά μπήκα εγώ μέσα στον πολύ στενό κώλο του. Μάλλον δεν τον είχε γαμήσει κανένας ακόμα. Τον άκουγα να βογκάει όσο έμπαινα μέσα του. Έκλαιγε από τον πόνο, αλλά μετά το απολάμβανε μέχρι που ακούσαμε την πόρτα. Είχαν έρθει οι γονείς μας. Ευτυχώς προλάβαμε και ντυθήκαμε. Τώρα κάθε φορά που λείπουν, το κάνουμε. Είμαστε ζευγάρι.

 

(Copyright protected OW ref: 83634)