Το χύσιμο πάνω στη βέρα της

Δημοσιεύθηκε από yannis28
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Γάμησα μια παντρεμένη και έχυσα πάνω στη βέρα της...

Γεια σας και πάλι! Η ιστορία είναι αληθινή 100% και σε καμιά περίπτωση προϊόν της φαντασίας μου. Το ραντεβού με την παντρεμένη έφτασε επιτελούς μετά από πολύμηνο προγραμματισμό μιας και εγώ είμαι παντρεμένος και είναι δύσκολο να βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η πόρτα άνοιξε με αγκάλιασε σφιχτά και της ανταπέδωσα με ένα φιλί, ενώ χούφτωνα το κωλαράκι της που πεταγόταν μες στη καύλα από το κολλητό τζιν που φορούσε. Της είχα υποσχεθεί ότι θα τη γαμούσα στο κρεβάτι που κοιμάμαι με τη γυναίκα μου και έτσι και έγινε. Την πήρα από το χέρι και την οδήγησα στη κρεβατοκάμαρα μου, οπού έμπαινε το φως αμυδρά από τις γρίλιες του παράθυρου. Γονάτισε, χωρίς να μπορεί να αντισταθεί άλλο, σαν σκύλα και άρχισε να με ξεκουμπώνει με μανία έτοιμη να καταπιεί τον πούτσο μου που εκείνη την ώρα έσταζε από καύλα.

Τον πηρέ με μιας όλο μέσα στο στόμα της ενώ με κοίταζε όλο πάθος για αυτό το τσιμπούκι που της προσέφερα. Μετά από δεκαπέντε λεπτά συνεχούς πίπας, αποφάσισε να σηκωθεί και να στηθεί στα τέσσερα. Την ανέβασα στο κρεβάτι μου και άρχισα να της γαμάω το μουνί με δύναμη, χωρίς οίκτο. Τα βογκητά δυνάμωναν συνεχώς, ενώ της γαμούσα τη σφιχτή τρυπούλα και τα αρχίδια μου χτυπούσαν το κωλαράκι της. Αφού τη γάμησα σε διάφορες στάσεις και είχα χορτάσει πλέον, ήρθε η καλύτερη στιγμή που την είχα προσχεδιάσει από πριν.

-    Βγάλε σε παρακαλώ τη βέρα σου και βάλε τη στο στόμα σου…

τη διέταξα. Εκείνη σάστισε για λίγο, αλλά το βλέμμα μου δεν της επέτρεπε να αντισταθεί.

-    Τι θες να κάνεις ρε μωρό μου;

-    Βγάλε την είπα και βαλ’ τη στο στόμα σου τώρα.

Έτσι και έπραξε. Η βέρα ήταν στο στόμα της σαν καραμέλα. Έβγαλα και τη δικιά μου και της άνοιξα το στόμα. Την έριξα μέσα και αυτή αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον πούτσο μου. Ένοιωθα τον χρυσό πάνω στο καβλί μου, ενώ τα προ-σπερματικά υγρά άλειφαν τις βέρες μέσα στο στόμα της. Εκείνη είχε παραδοθεί στις αρρωστημένες απαιτήσεις μου. Μετά από λίγα λεπτά, ήρθε και το σπέρμα μου να βάψει τις βέρες λευκό. Οι βέρες πετάχτηκαν από το στόμα τις μέσα στα χύσια, ενώ τις έβλεπε και δεν πίστευε για την πράξη που είχε κάνει.

Σαφώς μετανιωμένη αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν άπαξ και γίνουν. Της τοποθέτησα τη βέρα στο δάχτυλο, ενώ μπήκε με ευκολία λόγο του σπέρματος που είχε και όλα έληξαν καλώς. Σηκώθηκε λίγο πειραγμένη μετά από αυτό, αλλά σε λίγη ώρα το ‘χε ξεχάσει και μιλούσαμε σα φιλαράκια! Μια φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα και με μεγάλη επιτυχία.

 

(Copyright protected OW ref: 83384)