Η μητέρα μου η καύλα (αιμομιξία)

Δημοσιεύθηκε από louis20
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Όταν ήμουνα 18 είχε γίνει το μοιραίο...

Η ιστορία που σας πω, είναι πραγματικά αληθινή και ντρέπομαι λιγάκι που το λέω, αλλά βίασα τη μάνα. Η μάνα μου, 1.68-1.70 και 60 κιλά, πολύ μικρή για να είναι μάνα, αλλά με έκανε πολύ μικρή. Ο πατέρας μου λείπει στο εξωτερικό για δουλειές. Ένα πρωί σηκώνομαι από το κρεβάτι και ο πούτσος μου ήταν τέρμα καυλωμένος και έτσι έριξα και μια παχιά πρωί-πρωί. Στο σπίτι μέναμε μόνοι μας και κανένας δεν μας ενοχλούσε. Έβλεπα τη μάνα μου να πάει να κάνει μπάνιο και ούτε καν κοιτούσα άμα είναι γυμνή η όχι. Εκείνο το πρωί λοιπόν, την έπιασα να βάζει τα δαχτυλάκια της μέσα στο ωραίο μουνάκι της. Είχα τρελαθεί. Δεν είχα ξαναδεί τόσο ωραίο μουνί. Από την καύλα μου πήγα και τράβηξα μια μαλακία και σκεπτόμουν πως γαμούσα εκείνη. Η καύλα δεν περιγράφεται.

Αφού με είδε πως την κοιτούσα εκείνη την ώρα που έπαιζε με το μουνάκι της, ήρθε στο δωμάτιο μου και με είδε να την παίζω τρελά για πάρτη της. Έκατσε και μου μιλήσει και μου είπε πως δεν πρέπει να τα ξανακάνουμε αυτά γιατί δεν είναι σωστά. Με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε. Εγώ όμως δε μπορούσα να τη βγάλω από το μυαλό μου. Είπα από μέσα πως τη μάνα μου πρέπει να τη γαμήσω. Μου είχε μείνει η εικόνα από το μουνί της. Είχαν περάσει 2 με 3 ώρες από εκείνη τη στιγμή και σκεπτόμουν συνέχεια πως θα κάνω κίνηση για να τη γαμήσω.

Μόλις μπήκε στο μπάνιο (τώρα λέω είναι η ευκαιρία), πάω κι εγώ από πίσω της, βγάζω την πούτσα μου έξω και της λέω γλείψε. Τρελάθηκες μου λέει, τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν κρατήθηκα της πίεσα το κεφάλι και της τον έδωσα να τον γλείψει. Ήταν απίστευτη η καύλα εκείνη την ώρα. Την γδύνω με τα 1000 ζόρια και αντίκρισα απέναντι μου τη μουνάρα της. Τη ρίχνω κάτω στο πάτωμα και άρχισε να κλαίει. Συνέχισα κανονικά, χωρίς δισταγμό, να της τον βάλω στο μουνί. Δεν αντιστάθηκε, της τον χώνω όλον μέσα της και την ξέσκισα. Για περίπου 30 λεπτά την παίδευα, ώσπου ο πούτσος μου είχε γίνει κατακόκκινος από το πρήξιμο και την καύλα.

Όταν κόντευα να τελειώσω, της τον βγάζω από το μουνί της και της τον δίνω να καταπιεί τα χύσια μου, αλλά με σταμάτησε και μου λέει πως δε θέλει στο στόμα αλλά στο καυτό μουνάκι της και έτσι έγινε. Όλο το καυτό μου σπέρμα έπεσε μέσα στη μήτρα της. Τελειώσαμε και οι δυο, πλένομαι, φεύγω να πάω για καφέ με τους φίλους μου. Αυτή έμεινε μέσα στο μπάνιο και έκλαιγε. Την ώρα που έφευγα της λέω...

-    Δεν τελειώσαμε...

και την φιλάω στα όμορφα βυζιά της. Όταν γύρισα από έξω με περίμενε μια έκπληξη. Η μάνα μου γυμνή να μου λέει "σε περιμένω..."

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 86488)