Την ερωτέυτηκα (Λεσβιακή εμπειρία)

Δημοσιεύθηκε από Lniko
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η γνωριμία μας, η συνάντηση, η επαφή και ο χωρισμός!

Τη γνώρισα μέσω μιας φίλης.Ήταν η κολλητή της. Ενώ μιλούσα εγώ με την κολλητή της στο τηλέφωνο, ταυτόχρονα μίλαγε και μαζί της στο σταθερό.Τη ρωτούσε για εμένα και ότι της άρεσε η φωνή μου. Γνωριστήκαμε. Μιλούσαμε με τις ώρες στο τηλέφωνο, στέλναμε άπειρα μηνύματα. Πέρναγαν οι μέρες και θέλαμε να βρεθούμε. Είχαμε πει τα πάντα από τα μηνύματα (ακόμα και μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου).

Έφτασε η μέρα να συναντηθούμε, πήγα στην Αθήνα να τη δω. Αφού συναντηθήκαμε στην Ομόνοια πήγαμε Μοναστηράκι για καφέ. Στην καφετέρια δεν μου πολύ έδινε σημασία στην αρχή γιατί είπε πως ντρεπόταν αλλά μετά δεν άργησε και μπήκε στην αγκαλιά μου. Έκανα την κίνηση την φίλησα και την χάιδευα. Είχαμε ανάψει πολύ και οι δυο μας. Δεν άργησε πολύ και σιγά σιγά το χέρι μου κατέληξε να χαϊδεύει το μουνάκι της πάνω από τη φόρμα. Είχε καυλώσει τόσο πολύ που η ανάσα της ήταν τόσο καυτή που μου ψιθύριζε "συνέχισε σε θέλω".

Την πήρα και πήγαμε στην τουαλέτα, έκατσε πάνω μου, με κρατούσε σφιχτά και με φιλούσε. Έβαλα το χέρι μου μέσα από την φόρμα της, της χάιδευα την κλειτορίδα και την βασάνιζα. Μου είπε να μπω μέσα της. Της έβαλα πρώτα το ένα δάχτυλο και μετά έβαλα και το δεύτερο. Αφού τελείωσε, έπρεπε να φύγει γρήγορα, με φίλησε, μου είπε πως δεν θέλει να με χάσει και έφυγε. Μιλάγαμε πάλι μετά με μηνύματα και στο τηλέφωνο σπάνια. Το αισθανόμουν πως θα με αφήσει και της το έλεγα αλλά δεν το παραδεχόταν πως θα με αφήσει,-με κορόιδευε- άλλα ένα μήνυμά της με έβγαλε αληθινή στο προαίσθημα μου.

Με άφησε και ενώ αυτή κάνει την ζωή της και χαμογελάει, εγώ πονάω γιατί με έκανε να την ερωτευτώ, να πάω να τη βρω και αυτή αφού πήρε αυτά που ήθελε με άδειασε και με πέταξε. Υπάρχει κάτι που να αξίζει τελικά ή είστε όλες έτσι;

 

(Copyright protected OW ref: 82449)