Η μάνα μου και οι φίλοι μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η μάνα μου μετά το χωρισμό της, άρχισε να πηδιέται αβέρτα.

Γεια σας, με λένε Μάνο, είμαι 25 χρόνων και η ιστορία μου είναι πέρα για πέρα αληθινή. Η Μάνα μου είναι 46 χρόνων, 1.73, 55, μελαχρινή με μεγάλο βυζί. Χωρισμένη εδώ και δυο χρόνια και δεν υπάρχει μέρα πιστεύω που να μην τρώει πούτσο.

Από μικρός είναι η αλήθεια ότι είχα μια κάβλα μαζί της, αλλά εφόσον πέρα από το να τη βλέπω καμία φορά γυμνή, δήθεν τυχαία δεν μπορούσα κάτι παραπάνω, σκέφτηκα να κανονίζω να κάνω τη χάρη σε φίλους που την ήξεραν και μου είχαν πει ότι θέλουν να τη γαμήσουν και να το κανονίσω.

Μια μέρα, ένας παντρεμένος φίλος μου ήρθε σπίτι μας τους γνώρισα. Βρήκα μια δήθεν δικαιολογία και έφυγα. Μένουμε σε μονοκατοικία και ήταν εύκολο να γυρίσω και να μην με πάρουν χαμπάρι. Έτσι έβαλα μάτι να δω, και με αυτό που είδα έμεινα μαλάκας. Εγώ την είχα αφήσει με έναν και όταν γύρισα ήταν δυο οι γαμιάδες της. Ο μαλάκας με κορόιδεψε και την πήδηξε παρτούζα με έναν ακόμα. Ωραίες πούτσες! Λίγο έμενε να μπω στο δωμάτιο να πάρω κι εγώ τον έναν.

Και σκέφτομαι… εφόσον η μάνα μου το απολαμβάνει, να της πω ότι κι εγώ γαμιέμαι και να το απολαμβάνουμε μαζί μιας και υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να τη γαμήσουν; Έτσι θα περνάμε καλά και οι δυο.

 

(Copyright protected OW ref: 80975)