Το καλύτερο τσιμπούκι (Gay)

Δημοσιεύθηκε από Damien
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι αληθινή, τα ονόματα έχουν αλλάξει.

Ένα απόγευμα Παρασκευής, έτυχε να έχω άδειο σπίτι. Γενικά εκείνη τη περίοδο είχα να γαμήσω πολύ καιρό και ήθελα να χώσω τον πούτσο μου κάπου απεγνωσμένα. Μπαίνω λοιπόν στο chat και αρχίζω και ψάχνω κάποιο άτομο που να μπορεί αμέσως για φάση. Πετυχαίνω το Νίκο, έναν σαραντάρη από Πατήσια, στρουμπουλός γύρω στα 1.75 και κωλάρα.

Εδώ να πω ότι εγώ είμαι 23 χρονών, 1.86, εμφανίσιμος και γυμνασμένος. Αφού μιλάμε για λίγη ώρα, ενώ εγώ χαϊδεύω το πούτσο μου, κανονίζουμε να έρθει από το σπίτι μου για να μου πάρει πίπα. Χτυπάει το κουδούνι, μετά από κανένα μισάωρο και του ανοίγω τη πόρτα. Με το που μπαίνει μέσα, κλειδώνει τη πόρτα από μόνος του και γονατίζει αμέσως. Μου κατεβάζει το τζιν και αρχίζει να γλείφει τον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι, πράγμα που με καύλωσε απίστευτα. Στη συνέχεια μου κατεβάζει το μποξεράκι και τον παίρνει στο στόμα. Εγώ τον αφήνω για λίγο, για να δω πως πιπώνει και πόσο βαθιά θα πάρει τον πούτσο μου, αλλά δυστυχώς είδα ότι έγλειφε μόνο μέχρι το κεφαλάκι.

Του λέω να σηκωθεί και πάμε στο σαλόνι. Εκεί τον βάζω να κάτσει στην πολυθρόνα και έρχομαι μπροστά του με το πουλί μου στο χέρι. Αμέσως του το δίνω στο στόμα και πιάνω το κεφάλι του και το πιέζω ώστε να τον πάρει όλο. Στην αρχή αντιστάθηκε, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι του άρεσε και με άφησε να παίξω το παιχνίδι μου. Ξεκίνησα έτσι να του γαμάω το στόμα άγρια και να του κλείνω τη μύτη με τα δάχτυλα μου, ώστε να μην μπορεί να αναπνεύσει. Κάθε λίγο τον άφηνα να πάρει μια ανάσα, και πάλι από την αρχή. Ύστερα τον έβαλα να μου γλείψει τα αρχίδια, ενώ κοπάναγα το πούτσο μου στο μέτωπο του.

Τα αρχίδια μου βρωμάγανε σίγουρα, αλλά απ' ότι κατάλαβα η μυρωδιά τον καύλωνε έτσι όπως μου τα έγλειφε σαν λυσσάρα. Όταν ένιωσα ότι κοντεύω να χύσω, ξαναέχωσα τον πούτσο μου στο στόμα του και άρχισα να του το γαμάω γρήγορα. Αμέσως άδειασα τα αρχίδια μου και εκείνος κατάπιε τους χείμαρρους από καυτό σπέρμα που του έδωσα λαίμαργα. Μου έγλειψε το κεφαλάκι απαλά για να μου το καθαρίσει, όπως τον διέταξα. Με το που ξεκαύλωσα τελείως του είπα να πλυθεί και να φύγει. Με το Νίκο έχουμε βρεθεί μερικές φορές ακόμα και θα ξαναβρεθούμε σε μερικές μέρες. Μου ζήτησε να του πάρω την παρθενιά. Μόλις γίνει θα σας γράψω κι αυτή την εμπειρία.

 

(Copyright protected OW ref: 80461)