Το μπανιστήρι (Αμφισεξουαλική)

Δημοσιεύθηκε από kostas84p
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι αληθινή και ήταν από τις καλύτερες φάσεις που έχω κάνει...

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, πήγα για μπάνιο σε μία παραλία γυμνιστών κοντά στο Σούνιο. Είχε βράχια γύρω και δεν είδα πολύ κόσμο. Ξεβρακώθηκα πέταξα την ψώλα μου έξω και βούτηξα στη θάλασσα.

Σε μία μικρή σπηλιά βλέπω τρεις ανθρώπους, 2 άντρες και μία γυναίκα. Ήταν οι άντρες γύρω στα 50 και η γυναικά γύρω στα 45, γυμνοί και οι τρεις. Αρχίσανε να χαμουρεύουν την τύπισσα να τη χαϊδεύουν στις ρώγες, στα μπούτια και να της τρίβουν το μουνί. Αυτή έπαιζε με τα καυλιά τους που είχαν γίνει πέτρα, όπως και η πούτσα μου. Ο ένας άρχισε το γλειφομούνι και ο άλλος της έδινε πίπα. Εγώ έπαιζα τον πούτσο μου με το θέαμα.

Ξαφνικά ο ένας τυπάς αρπάζει το καυλί του άλλου και το τσιμπουκώνει. Τον έγλειφε πολύ ώρα μαζί με την τύπισσα και η ψώλα του κόντευε να εκραγεί. Κάνανε 69. Ο ένας έγλειφε την ψωλή του άλλου και η γκόμενα τους έπαιρνε μάτι και έτριβε την κλειτορίδα της. Εγώ συνέχιζα να τον βαράω. Είχα τρελαθεί στο μπανιστήρι. Με παίρνει χαμπάρι ο ένας τυπάς και μου λέει…

-    Μην τον παίζεις μόνος σου ρε φίλε, έλα στην παρέα μας.

Δεν ήθελα και πολύ. Πήγα και μόλις έφτασα κοντά, ο ένας άρπαξε το καυλί μου και το άρμεγε σαν τρελός. Εγώ τους χάιδευα και τους τρείς. Ξάπλωσα κάτω και η τύπισσα έκατσε επάνω στην πουτσα μου. Η μουνάρα της Ήταν τόσο υγρή που έσταζε στ’ αρχίδια μου. Ο ένας έκατσε στη μούρη μου και του έγλειφα την τρύπα και τα αρχίδια του. Ο άλλος έγλειφε την κωλοτρυπίδα της γκόμενας και τα αρχίδια μου. Μετά από λίγο μας γάμησε με τα δάχτυλα του. Βγήκα από μέσα της, φιλιόμασταν και οι τέσσερις, μέχρι που πετάξαμε τα υγρά μας κάτω. Ξαναέγινε φάση όταν τους πέτυχα ξανά.

 

(Copyright protected OW ref: 80416)