Στον καναπέ

Δημοσιεύθηκε από zeygari14
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, θα σας περιγράψω πως με ξέσκισε ο άντρας μου στο καναπέ μας.

Γεια σας, απόψε θα σας περιγράψω πως με ξέσκισε ο άντρας μου στο καναπέ μας. Βράδυ Παρασκευής και καθόμουν στον καναπέ μας να κοιτάζω τηλεόραση μόνη. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται μπροστά μου αγριεμένος και χωρίς δεύτερη κουβέντα με αρπάζει και με κολλάει πίσω! Μου σκίζει το κιλοτάκι μου και μου τραβάει με μανία το σουτιέν προς τα κάτω.

Εγώ ανήμπορη να αντιδράσω τον ρωτάω τι έπαθε αλλά εκείνος συνεχίζει. Βαριανασαίνει πάνω μου και όλο με μιας κατεβαίνει κι αρχίζει να μου γλείφει το μουνάκι μου σαν τρελός. Ο πούτσος του είναι πετρά και τον νιώθω να σπαρταράει στο άγγιγμα μου. Δεν αντέχει και δίχως να μου μιλήσει μπαίνει μέσα μου βαθιά και αρχίζει να με γαμάει ασταμάτητα. Η καύλα μου ατελείωτη και τα υγρά μου να γεμίζουν τον πούτσο του που γλιστρούσε πλέον πιο εύκολα.

Με γυρνάει και με στήνει στα τέσσερα ακουμπώντας στον τοίχο μπροστά απ’ τον καναπέ πηδώντας το μουνάκι μου και χτυπώντας τα κωλομέρια μου. Οι φωνές μας σίγουρα αναστάτωσαν τη γειτόνισσα που σίγουρα μας άκουγε άλλα αυτό μας καύλωνε περισσότερο. Έχυσα πάνω από δυο φορές πάνω στο πούτσο του και τα υγρά μου έσταζαν στα μπούτια μου.

Μετά από αρκετή ώρα βγήκε από μέσα μου και γυρνώντας με στα γόνατα άρχισε να τον παίζει μέχρι που μεγάλες ποσότητες σπέρματος άρχισαν να πετάγονται παντού στο πρόσωπό μου και στο στήθος μου. Με τον ίδρωτα να στάζει μείναμε εκεί απλά στον καναπέ μας για λίγη ώρα ακόμη και ρωτώντας τι τον έπιασε έτσι ξαφνικά, μου απάντησε…

-    μια βδομάδα χωρίς σεξ είχα και δεν άντεξα άλλο. Επιτέλους άδειασα…

Ακόμη μυρίζω τα υγρά μας πάνω στο ύφασμα.

 

(Copyright protected OW ref: 80388)