Το ξεπαρθένιασμά

Δημοσιεύθηκε από TheBuilderMan13
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Ερωτευμένο ζευγάρι εφήβων, ολοκληρώνει τη σχέση του...

Κατά την διάρκεια της σχολικής μου ζωής εσύναψα σχέση με την Ελένη. Ένα χρόνο μικρότερη, στην Α λυκείου πήγαινε. Μια κοπέλα όμορφη με μεγάλα βυζιά για την ηλικία της και ένα όμορφο πεταχτό κώλο. Η σχέση μας κυλούσε όμορφα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί καθώς έλεγε όταν ήμασταν μικροί. 16 εγώ 15 αυτή. Υπήρχαν τα γλειψίματα στα υπέροχα βυζιά της το παίξιμο της πούτσας μου και το χύσιμο αλλά ποτέ να ολοκληρώσουμε. Αυτό ήταν το μόνο και μεγαλύτερο μου πρόβλημα.

Αρχές καλοκαιριού και είχαμε πάει να παρακολουθήσουμε στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής την παράσταση για το κλείσιμο του σχολείου. Πήρα μια πορτοκαλάδα με καλαμάκι και σε μια φάση της λέω άμα θέλει και πήρε το καλαμάκι και ρούφηξε. Τότε κάπως άλλαξε κάπως με κοίταξε χωρίς να καταλάβω τι θα ακολουθήσει. Κατά τη διάρκεια της παράστασης ανάσαινε βαριά και γυρίζει και μου κάνει…

-    καύλωσα με το που έγλειψα το καλαμάκι.

Εγώ φυσικά χαμογέλασα και της είπα:

-    Κάνε υπομονή μωρό μου και όλα θα γίνουν.

Μετά από 20 λεπτά τελείωσε η παράσταση και ο κόσμος άρχισε να φεύγει. Μόλις έφυγε και ο τελευταίος, την πιάνω τη φιλάω και την πάω στη σκηνή της παράστασης. Τη βάζω πάνω σε ένα τραπέζι και αρχίζω να τη φιλάω και να τη γλείφω βασανιστικά για αυτή, καυλωτικά για εμένα.

-    Σε θέλω μέσα μου…

μου λέει και με την μια σηκώνεται και κατεβάζει τη βερμούδα μου παίρνοντας τον πούτσο μου στο στόμα της. Μετά από 10 λεπτά σηκώνεται και τη στήνω πάνω στο τραπέζι, βγάζοντας τον στριγκάκι της που ήταν ήδη μούσκεμα. Αφού το έγλειψα, βάζω τον πούτσο μου στο μουνί της με αυτή να πιάνει τα κωλομέρια μου και να με κρατάει μέσα της. Τελείωσα μετά από 2 λεπτά στην κοιλιά της. Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε έρωτα και οι δύο και ήταν απίστευτή. Με την Ελένη μείναμε μαζί 2 χρόνια και πραγματικά στο σεξ ταιριάζαμε πολύ. Χωρίσαμε σαν φίλοι λόγω απόστασης, αφού αυτή σπούδασε Αθήνα και παντρεύτηκε εκεί χωρίς όμως να χάσουμε επαφή. Ποτέ δεν ξεχάσαμε την πρώτη μας φορά.

Κάτι που κάναμε αυτό το καλοκαίρι που είχε έρθει στο χωριό με τον άντρα της και τα παιδιά της. Πήγαμε στο σχολείο. Σκηνή δεν υπήρχε, στην θέση της έβαλα το αμάξι και την έστησα στο καπό. Κάναμε έρωτα όπως εκείνη την ημέρα πριν 14 χρόνια με τη μόνη διαφορά ότι τέλειωσα μέσα της.

 

(Copyright protected OW ref: 80194)