Ο καύλας της κερκίδας (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ένας καύλας μου έδωσε ότι είχε και δεν είχε...

Καλησπέρα, με λένε Βασίλη, είμαι 22 χρονών και θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία που είχα την Κυριακή που μας πέρασε και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Είχα πάει να παρακολουθήσω την τοπική μου ομάδα σε μια άλλη ομάδα που έπαιζε. Καθόμουνα στις κερκίδες του γηπέδου και είχε πολύ κόσμο.

Ήθελα παρά πολύ να ρουφήξω κανένα μεγάλο καυλί και να πιω τα ζουμιά που θα μου έδινε. Έτσι όπως έβλεπα το γύρω κόσμο που είχε έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα, είχα δει ένα καυλάκι περίπου στην ηλικία μου, που μου κίνησε την περιέργεια. Τον έβλεπα στο επίμαχο σημείο και γενικά από πάνω μέχρι κάτω και ήθελα να δω τι έκρυβε ανάμεσα στα πόδια του, μέχρι που με καύλωσε πάρα πολύ και είχα πολλές σηκωμάρες. Έπρεπε να κάνω κάτι γι’ αυτό. Μόλις τελειώνει το 1ο ημίχρονο του αγώνα, είπα να πάω πίσω σε κάνα θάμνο να τον παίξω και να χύσω για πάρτη του. Μόλις βρήκα ένα καλό μέρος για να παίξω με το καυλί μου, άκουσα βήματα να πλησιάζουν προς το μέρος μου. Γύρισα να δω κι ερχόταν το καυλάκι που είχα μπανίσει έντονα στην κερκίδα. Με πλησιάζει και μου λέει:

-    Σε είχα δει πως με κοιτούσες στην κερκίδα και ειδικά τον πούτσο μου. Ήρθε η ώρα να σου τον δώσω.

Με ρίχνει στα γόνατα κι αρχίζω να χουφτώνω τον πούτσο του ώσπου άρχισε να παίρνει τεράστιες διαστάσεις και να γίνεται κάγκελο. Του κατεβάζω τη φόρμα μαζί με το μποξεράκι του και πετάγεται ένα όμορφο και χοντρό καυλί, συνοδευόμενο από δυο μεγάλα αρχίδια γεμάτα με σπέρμα. Χωρίς να χάσω χρόνο, τον αρπάζω και τον βάζω στο στόμα. Άρχισε να κουνιέται πίσω μπρος και να το ευχαριστιέται ο ψωλάρας μου. Άκουγα τα βογκητά ευχαρίστησης που έβγαζε το στόμα του. Ένιωθα η ψωλάρα του να πρήζεται κι άλλο μέσα στο στόμα μου και να αρχίζει να κάνει σπασμούς.

Κατάλαβα ότι θα έχυνε και πάνω στα βογκητά που έβγαζε μου το είπε. Άρχισα να τον τρομπάρω δυνατά και τον έβλεπα να τρέμει από καύλα, μέχρι που άρχισε να φωνάζει ότι χύνει και πετάει τα καυτά και πηχτά χύσια του στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα. Μόλις ξεκαύλωσε εντελώς, τα μαζεύουμε και φεύγουμε. Ήταν τέλεια εμπειρία. Σε άλλη ιστορία θα σας γράψω μια παρόμοια ιστορία με ένα καυλάκι που έγινε την ίδια μέρα το βράδυ.

 

(Copyright protected OW ref: 80299)