Η διεστραμμένη φοιτήτρια

Δημοσιεύθηκε από TheTraveller
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ήταν εννιά η ώρα. Πάρκαρα και χτύπησα το θυροτηλέφωνο όπως είχα κάνει τόσες φορές. Κάτι είχε αλλάξει όμως...

Η γυναίκα που ανέβαινα να δω, από μια θυελλώδη σχέση, είχε γίνει μια γυναίκα με μοναδικό σκοπό μου την σεξουαλική απόλαυση.

Ανεβαίνω και ανοίγω την πόρτα. Ακουγόταν μουσική και η Νατάσσα καθόταν στον καναπέ φορώντας μόνο εσώρουχα τις μαύρες τις γόβες στιλέτο. Στα είκοσι δύο της αυτή η γυναίκα ήξερε να με καυλώνει. Καστανή αδύνατη με ένα κώλο που κολάζει αλλά και με ένα βλέμμα και που υπόσχεται να πραγματοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Γονατίζω μπροστά της και της δίνω το δώρο της. Ένας δονητής rabbit. Χωρίς να μιλήσει τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει να τον γλείφει. Βγάζω τα ρούχα μου και γονατίζω μπροστά της. Παίρνω τα πόδια της και αφού τα φιλήσω τα βάζω στους ώμους μου και αρχίζω να τη γλείφω, πρώτα στους μηρούς της μετά γύρω από το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της και στην συνέχεια χωρίς να αντέχω, ούτε αυτή άλλο, στην κλειτορίδα της.

Την ακούω να βογκάει και αυξάνω ρυθμό. Έχει παραδοθεί πλήρως. Σηκώνεται και με βάζει να καθίσω. Βάζει το δονητή στο μουνάκι της που είναι τόσο υγρό και ξεκινώντας από τους όρχεις μου επιδίδεται σε ένα τσιμπούκι που δύσκολα θα ξεχάσω. Χωρίς να αντέχω άλλο, τη στήνω όρθια πάνω στην ντουλάπα καθρέπτη και την παίρνω από πίσω έτσι ώστε να μπορώ να την βλέπω να τρέμει την ώρα που καρφώνομαι μέσα της και της τραβάω τα μαλλιά. Αυτή ουρλιάζει, ξέρω ότι την τρελαίνει. Την πετάω στο κρεβάτι και αυτή στήνεται στα τέσσερα ακουμπώντας τις παλάμες της στον τοίχο και μου ζητάει να την πάρω από πίσω. Καθώς μπαίνω μέσα της με φωνάζει με άλλο όνομα. Τη χτυπάω με όλη μου την δύναμη στον κώλο και την καρφώνω δυνατά ενώ την ρωτάω ποιος είναι αυτός.

Ο καθηγητής στην σχολή χορού Λάτιν. Όταν χορεύει μαζί του και καυλώνει απίστευτα, την ακουμπά και οι ρώγες τις γίνονται σκληρές. Εγώ την πηδάω σκληρά από πίσω νευριασμένος αλλά και καυλωμένος ταυτόχρονα. Την παροτρύνω να μου πει και άλλα και μου περιγράφει πως οι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες όταν την χορεύουν κολλάνε πάνω της, τη φιλάνε στο λαιμό ή νιώθει την ανάσα τους, την κρατάνε σφιχτά, και σκληραίνουν πάνω της. Αυτή καυλώνει και μόλις τελειώνει η προπόνηση πηγαίνει στα αποδυτήρια και παίζει δυνατά το μουνάκι της μέχρι να χύσει. Κάπου εκεί δεν άντεξα άλλο την γύρισα και την έχυσα στο πρόσωπο. Άλλωστε έτσι ένιωθε εκείνη την στιγμή σαν μια φτηνή πουτάνα.

Πλύθηκα κι έφυγα. Δεν την ξαναείδα άλλα δεν θα την ξεχάσω, γιατί ήταν η πιο υγρή γυναίκα που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα.

 

(Copyright protected OW ref: 79748)