Η πρώτη μας φορά

Δημοσιεύθηκε από stellitsa
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η πρώτη μου φορά με τον σούπερ εραστή μου, ο οποίος τελικά έγινε ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου.

Όλα ξεκίνησαν καλοκαίρι του 2010, όταν εγώ και ο "καβλιάρης", αρχίσαμε να μιλάμε μέσω internet. Εγώ τότε 25 εκείνος 30. Είχαμε και οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις, οι οποίες έληξαν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από ατέλειωτες ώρες συζητήσεων αποφασίσαμε να συναντηθούμε. Το μέρος όπου συναντηθήκαμε ήταν η πανέμορφη Θεσσαλονίκη, στις 24 Αυγούστου, βραδιά full moon. Σημαδιακή βραδιά.

Ξεκίνησα να ετοιμάζομαι για να του αρέσω, ώσπου έφτασε η μεγάλη ώρα. Όταν πήγα και τον συνάντησα έπαθα την πλάκα μου, ένας άντρας πανέμορφος, κούκλος, ψηλός με πανέμορφο κορμί και μια φάτσα τέλεια! Για να σπάσει ο πάγος πήγαμε σ' ένα συνοικιακό μαγαζάκι όπου ήπιαμε τα ποτάκια μας. Ήρθαμε τόσο κοντά που αισθανόμουν σαν να τον ξέρω χρόνια. Αυτό που ήξερα ήταν ότι αυτόν τον άντρα τον ήθελα. Φύγαμε και μπήκαμε στο αμάξι του και λιώσαμε στα παθιασμένα φιλιά. Του ζήτησα να πάει σ' ένα μέρος – απόμερο, όπου καθόμασταν μέσα στο αμάξι. Εκεί φιλιόμασταν ώσπου τόλμησα να πιάσω την ψωλάρα του κι έπειτα να την πάρω στο στόμα μου, αν και δεν ήταν καθόλου εύκολο, αφού ήταν τουλάχιστον 30 πόντους! Εκτός από κούκλος ήταν και προικισμένος.

Ξεκίνησα να τον παίρνω αισθησιακά. Τον εξερευνούσα ώσπου άρχισα να τον ρουφάω με λύσσα. Ξαφνικά με γύρισε ανάσκελα, ξάπλωσε τα καθίσματα του αυτοκινήτου του, άνοιξε τα πόδια μου, έσκισε το εσώρουχό μου και κάρφωσε δυνατά την ψωλάρα του μέσα μου. Ήταν απίστευτα μεγάλος. Πονούσα, αλλά γούσταρα. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Με ξέσκιζε. Κάθε φορά που έμπαινε ένοιωθα ότι με άνοιγε πραγματικά στα δυο. Ήρθε όμως η σειρά μου να τον καβαλήσω. Λίγο δύσκολο για αρχή να τον πάρω όλο μέσα μου, αλλά όπως είπα ήταν θέμα συνήθειας και τα κατάφερα. Έχυσα ξανά και ξανά. Ήμουν τόσο άνετη, που ένοιωθα ότι αυτός ο άντρας μου ανήκει, ότι είχε ξαναγίνει αυτό, ότι τον ήξερα.

Δεν άργησε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και να με τραβήξει έξω. Στήθηκα στα 4 κι εκεί ήταν το δυνατό ξέσκισμα. άλλοτε με τουρλωμένο το κωλαράκι μου, και άλλοτε με το ένα ποδι πάνω στο καπό του αυτοκινήτου με σφυροκοπούσε ανελέητα. Μετά, με γύρισε ανάσκελα και με ανέβασε στο καπό του αυτοκινήτου όπου συνέχισε το έργο του. Ίδρωσε και ο ιδρώτας του έσταζε πάνω στο μουνάκι μου. Αυτό με καύλωνε ακόμη περισσότερο κι έχυνα ξανά και ξανά και τον έβλεπα καθαρά αφού είχε πανσέληνο. Τραβήχτηκε, έκατσα στα γόνατα και όπως ήταν όρθιος, περίμενα ανυπόμονα με ανοιχτό το στόμα να με χύσει. Ώσπου γεύτηκα αυτούς τους υπέροχους χυμούς.

Η βραδιά συνεχίστηκε το ίδιο. Με ξέσκισε. Εκείνη ήταν η πρώτη φορά. Ακολούθησαν κι άλλες, πολλές, για 2 χρόνια ακόμη, αλλά είναι στιγμές που δεν ξεχνιούνται. Είναι στιγμές που περνούν απ' το μυαλό μου κάθε μέρα. Η ιστορία συνεχίζεται.

 

(Copyright protected OW ref: 79662)