Με το φίλο του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ξεπέτα με το φίλο του άντρα μου...

Είμαι 28 ετών και παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια. Δε μπορώ να πω πως έχω παράπονο στο κρεβάτι από τον άντρα μου, με ικανοποιεί απόλυτα. Αλλά με το που μου γνώρισε ένα φίλο του δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Είναι μπάρμαν και με φτιάχνει πολύ αυτό το επάγγελμα. Με το που τον γνώρισα και συστηθήκαμε, αμέσως ένιωσα υγρή, άρχισα να τον σκέφτομαι συνέχεια και το μουνάκι μου γινόταν μούσκεμα. Ακόμα και όταν το κάναμε με τον άντρα μου εκείνον σκεφτόμουν.

Ώσπου ένα βράδυ πίναμε στο μαγαζί του όλοι μαζί και ξεμοναχιάστηκα εγώ κι εκείνος στην κουζίνα. Είχα καταλάβει πως με ήθελε πολύ κι εκείνος. Το έβλεπα στον τρόπο που με κοιτούσε. Με άρπαξε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο, ενώ με το χέρι του έπιανε το κωλαράκι μου σφιχτά. Τον ακούμπησα με το γόνατο μου και ένιωσα τον πούτσο του να κοντεύει να εκραγεί από καύλα. Φορούσα φούστα. Έβαλε τα δάχτυλα του στο μουνάκι μου που έσταζε και με έβαλε πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Όλα έπρεπε να γίνουν πολύ γρήγορα για να μη μας καταλάβει ο άντρας μου.

Αμέσως μου τον κάρφωσε με δύναμη, ενώ με φιλούσε παθιασμένα και με το χέρι του έτριβε τις ρώγες μου που είχαν τσιτώσει. Ήθελα να ουρλιάξω όταν έχυνα αλλά θα μας άκουγαν έξω. Με ερέθιζε η ιδέα ότι εγώ πηδιόμουν μέσα και ο άντρας μου ήταν έξω. Μετά από λίγο έχυσε κι εκείνος πάνω στα βυζιά μου και στην κοιλιά μου. Το απόλαυσα τόσο πολύ. Ήταν το ωραιότερο γαμήσι εξπρές της ζωής μου.

Σκουπίστηκα και βγήκα έξω σαν να μη συνέβη τίποτα. Όταν γύρισα σπίτι γαμήθηκα και με τον άντρα μου, αλλά πάλι εκείνον σκεφτόμουν.

 

(Copyright protected OW ref: 78267)