Τον έφαγα από Αλβανό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μένω στην Έδεσα 8 χρόνια τώρα. O πατέρας μου είναι αγρότης και έχει στη δούλεψή του Aλβανούς!

Έχουν περάσει πολλοί Αλβανοί από την δούλεψη μας, αλλά ο τελευταίος είναι κούκλος. Είναι ψηλός, 1.75 περίπου, μπορεί και 1.80, αδύνατος, με κοιλιακούς και 25 χρονών. Έχω χύσει πάρα πολλές φορές για χάρη του. Κάποια μέρα αποφάσισα να πάω σπίτι του όπου μένει μαζί με άλλους 4 αλβανούς για να του πάω κολατσιό. Αυτός ήταν στο μπάνιο, για αυτό τον περίμενα. Σπίτι ήταν αυτός και άλλος ένας και περίμενα να φύγει.

Με το που φεύγει, μπουκάρω στο μπάνιο, σιγά-σιγά γδύνομαι και μπαίνω στην μπανιερά. Αυτός έπαθε σοκ. Τον αγκάλιασα και τον φιλούσα παθιασμένα. Αυτός ανταπόδωσε. Άρχισε να με χουφτώνει και να μου βάζει δαχτυλάκι. Εγώ είχα καυλώσει αφάνταστα ώσπου με πιάνει και με πάει στο δωμάτιο του. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και με βάζει να του πάρω πίπα το καυλί του 21 εκ. άσπρο (γενικώς ήταν άσπρος, εκτός από τα χέρια του γιατί το καλοκαίρι είχε μαυρίσει από την δουλειά) με φλέβες και δυο υπέροχα αρχίδια που ήθελα πολύ να γευτώ.

Άρχισα και του έπαιρνα πίπα. Την έβαζα όλη μέσα στο στόμα μου, ώσπου ήτανε έτοιμος να χύσει και τότε με ρωτάει… «στο στόμα;» κι εγώ του απαντάω «όχι στη μούρη». Τα χύσια του ήταν καυτά και υπέροχα. Αφού μου καθάρισε την μούρη μου με τα χέρια του, με έβαλε να του καθαρίσω τα χεριά (μια από τις φαντασιώσεις μου γινόταν αληθινή). Καθάρισα και την τελευταία σταγόνα με την γλώσσα μου. Μετά με έστησε στα 4 και άρχισε να με γαμάει. Πω, πω άλλο πράγμα.

Ήταν τρυφερός και έκανε ότι του έλεγα. Δεν πόνεσα ιδιαίτερα. Μετά τον έβαλα να μου πάρει εκείνος πίπα. Κατάπιε όλα μου τα χύσια και μετά έκατσε να τον πηδήξω. Ήταν υπέροχα ώσπου στο τέλος μου λέει…

-    θα μου κάνεις μια χάρη;

-    Ότι θες!

-    Θέλω να μου γλείψεις τα δάχτυλα των ποδιών μου.

Δεν μπορούσα να του αρνηθώ, έκανε ότι του ζητούσα. Άρχισα και του έγλειφα όλα τα δάχτυλα. Είχα καυλώσει. Αυτός τράβαγε μαλακία ώσπου σηκώνεται και μου πετάει όλα τα χύσια στην μούρη. Αφού κάναμε μπάνιο μαζί μου λέει…

-    το απόγευμα ξαναπέρασε από δω, θα είναι και ένας φίλος μου να διασκεδάσουμε.

Έφυγα και δεν μπορούσα να τον ξεχάσω. Το απόγευμα βρήκα ευκαιρία και πήγα. Την υπόλοιπη ιστορία θα την ανεβάσω σε 1-3 μέρες.

 

(Copyright protected OW ref: 77947)