Η πρώτη μου εμπειρία με άντρα - Ξέσκισμα

Δημοσιεύθηκε από dhmhtrhsx7
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αυτή η ιστορία είναι αληθινή, έχει συμβεί και θελω τη γνώμη σας στα σχόλια.

Κανονικά είμαι ενεργητικός, δηλαδή δεν τον παίρνω απλά μ' αρέσει να γαμάω άντρες. Έτσι, σκεφτόμουν την ιδέα και με καύλωνε τρελά, το είχα βάλει στόχο. Επειδή είμαι πολύ εμφανίσιμος, ήταν πολύ εύκολο για μένα να βρω έναν παθητικό για να γαμήσω. Έψαξα σε αγγελίες γνωριμιών, έστειλα τη φωτογραφία μου και έτσι δεν άργησα να κλείσω ραντεβού. Είχαμε κανονίσει για τις 10 σε ένα σπίτι στην Καλλιθέα και παρ’ ότι είχα ενδοιασμούς, τελικά αποφάσισα να πάω.

Όταν φτάνω μου ανοίγει ένας 35χρονος, όμορφος, ξανθός και θηλυπρεπής που φαινόταν ότι διψούσε για πούτσα . Επειδή κατάλαβε ότι ήμουν αγχωμένος μου έβαλε ένα ποτάκι να χαλαρώσω λέγοντας μου "θα περάσεις τέλεια". Η ιδέα αυτή με καύλωσε πάρα πολύ και έτσι αρχίσαμε. Άρχισε να μου τον παίζει πολύ δυνατά και να με φτιάχνει άγρια. Συνέχισε ρουφώντας μου τα αρχίδια και την πούτσα, η οποία είχε γίνει "πέτρα". Το τσιμπούκι που έκανε ήταν πάρα πολύ βαθύ. Είχαμε καυλώσει και οι δύο πάρα πολύ ώσπου μου ζήτησε να τον γαμήσω.

Έτσι λοιπόν στήθηκε στα τέσσερα και άρχισα να του τον βάζω σιγά-σιγά στην ωραία ξυρισμένη του κωλάρα ώστε να συνηθίσει το μέγεθος. Μετά άρχισα το σφυροκόπημα και τον γαμούσα σκληρά. Του άρεσε πάρα πολύ και μου έλεγε… «σ' αρέσει να γαμάς μεγαλύτερα πουστρακιά; Έτσι σκίσε με!». Του ξέσκισα στην τρύπα η οποία ήταν θεϊκή. Βογκούσε φωνάζοντας σκίσε με, γάμε με, μη σταματάς. Συνέχισα ώσπου άδειασα στον κώλο του και μου ρούφηξε την πούτσα και τα υπόλοιπα χύσια. Όταν έφυγα μου έδωσε ένα φιλί λέγοντας μου να το ξανακάνουμε. Η πρώτη μου εμπειρία με άντρα μου άρεσε πάρα πολύ. Το κάναμε κι άλλες φορές και το κάνουμε ακόμα, αφού μας καύλωνει τρελά.

 

(Copyright protected OW ref: 77638)