Κρεμούλα στη μαμά (2ο μέρος) (Αιμομιξία)

Δημοσιεύθηκε από guiltyconscience
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Συνέχεια της περιπέτειας του με τη μάνα του...

Τα χύσια μου τινάχτηκαν καυτά πάνω στην πλάτη και την κωλαρα της. Πριν προλάβω να πάρω ανάσα, ακούω τη φωνή της.

-    Καλά τι κάνεις εκεί;

Δεν της δίνω σημασία και συνεχίζω να τρίβομαι πάνω της. Προσπαθεί έντονα να σηκωθεί, αλλά με το χέρι μου πιέζω την πλάτη της και την κρατάω ξαπλωμένη. Αρχίζει να φωνάζει.

-    Τι έκανες εκεί ρε κωλόπαιδο, άσε με!

-    Έλα τώρα μαμάκα που δε σ άρεσε. Τι νόμιζες θα με καυλώνεις ανενόχλητη και δε θα έκανα τίποτα;

Πέφτω όλος πάνω της, η κοιλιά μου και το στήθος μου κολλούν στην πλάτη της που είναι πασαλειμμένη με το λαδί και τα χυσια μου. Ο πούτσος μου έχει γίνει πέτρα. Κοντεύει να σπάσει από την καύλα. Εκείνη χτυπιέται με λύσσα να ξεφύγει, αλλά δε μπορεί. Η γλώσσα μου γλιστράει στον αυχένα της, ενώ της ψιθυρίζω...

-    θα σε χορτάσω πούτσο σήμερα μανούλα...

και πριν προλάβει να πει κουβέντα βυθίζω τον πούτσο μου βαθιά μέσα της. Ακούω την ανάσα της να κόβεται. Τι απίστευτη ηδονή. Έπειτα από τόσα χρόνια, ξαναγυρνάω (έστω και για κάποιους πόντους), εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα για μένα, στο μουνί της μάνας μου. Ξαναβρίσκει την ανάσα της και τώρα αρχίζει να φωνάζει και να χτυπιέται με Μάνια.

-    Φώναζε όσο θες τσουλίτσα μου, δε μας ακούει κανείς εδώ…

της λέω καθώς οργώνω το μουνί της δυνατά. Ένοιωθα το κορμί της να τραντάζεται σε κάθε σπρώξιμο μου καθώς ο πούτσος μου τρυπούσε τη μήτρα της. Παρά τις φωνές της είχε γίνει μούσκεμα η καριόλα. Μετά από 10 λεπτά σφυροκοπήματος, έχυνα δεύτερη φορά δυνατά μέσα της. Έπεσα εξουθενωμένος πάνω της μέχρι να ηρεμήσω. Το μουνί της έχυνε ασταμάτητα. Μόλις βρήκα δυνάμεις, σηκώνομαι απότομα. Κάνει να ξεφύγει. Την πιάνω από το μπράτσο και τη γονατίζω μπροστά μου. Δυο απανωτά χαστούκια και τα αναψοκοκκινισμένα μαγούλα της τώρα καινέ. Με μιας τη μπουκώνω μέχρι το λαρύγγι.

-    Που πας μωρή καριόλα; Πρώτα θα καθαρίσεις τον πούτσο μου.

Καθώς την άκουγα να πνίγεται από τα υγρά της ψωλής μου και τα σάλια της, την πιάνω γέρα από τα μαλλιά, βγαίνω από μέσα της και σε δευτερόλεπτα τη λούζω με τη χρυσή βροχή μου. Ανακούφιση! Σκούπισα το πουτσοκέφαλο στα μαλλιά της και την πέταξα στην πετσέτα της.

-    Κάνε ηλιοθεραπεία τώρα μαμάκα...

της είπα και έφυγα για μπάνιο.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 76906)