Γαμήσι με έναν άγνωστο

Δημοσιεύθηκε από anonymos2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Την ιστορία μου τη διηγήθηκε η κολλητή μου.

Εδώ και μια εβδομάδα μιλούσα με έναν τύπο ερωτικά στο site και προχτές βρεθήκαμε. Εγω μελαχρινή, 1.63, 18 χρόνων, με κανονικό στήθος και σχετικά μεγάλο κώλο. Δώσαμε ραντεβού σε γνωστή καφετερία του Πειραιά και μόλις τον είδα τα έχασα. Ήταν ψηλός, μελαχρινός, καυλόφατσα! Αφού γνωριστήκαμε και του άρεσα, μου είπε διακριτικά ότι ήθελε να κάνουμε αυτά που λέγαμε από το site. Η μεγαλύτερη του φαντασίωση ήταν να το κάνουμε στο αμάξι του. Του ζητησα να παμε βολτα λοιπόν με το αμάξι.

Φορούσα κολάν κι από μέσα, φυσικά, μπραζίλ, άσπρη μπλούζα και κόκκινο σουτιέν που φαινόταν έντονα. Αφού κάναμε τη βόλτα, σταματάει σε ένα στενό και μου πιάνει το μπούτι. Ήξερα που το πήγαινε, κι έτσι του άγγιξα απαλά τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Αφού καύλωσε αρκετά, με αρπάζει και με φιλάει. Πήγαμε στα πίσω καθίσματα χωρίς να το καταλάβουμε, κι εκείνος με χούφτωνε και παράλληλα με φιλούσε. Μου κατέβασε γρήγορα το κολάν κι έχωσε δυο δάχτυλα στο υγρό μουνί μου.

Έτρεμα από καύλα. Του ξεκούμπωσα το παντελόνι για να τον πιπώσω. Μόλις το άνοιξα δεν πίστευα στα μάτια μου! Ο τύπος τον είχε πάνω από 20 στάνταρ. Μόλις είδα την ψωλάρα του τρελάθηκα. Αφού την έπαιξα, την πήρα κατευθείαν στο στόμα μου. Τον πίπωνα πάνω από 15 λεπτά. Σε κάποια φάση του πρότεινα να πάμε να συνεχίσουμε σπίτι μου, αφού δεν ήταν κανείς. Δέχτηκε. Καθώς οδηγούσε για το σπίτι, εγώ συνέχιζα να τον πιπώνω μέχρι που έχυσε στο τιμόνι.

Φτάσαμε λοιπόν στο σπίτι, με ξαπλώνει μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι, με γδύνει, παίρνει φόρα και καρφώνει τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα μου. Ούρλιαξα από τον πόνο αλλά την έβρισκα. Μου ζήτησε να γεμίσουμε την μπανιέρα και να κάτσω να με γαμήσει στο νερό. Έτσι και έγινε. Γδυθήκαμε εντελώς και γαμηθήκαμε στη μπανιέρα. Ήταν γαμάτο. Η καύλα ήταν απερίγραπτη όταν γλίστραγε ο πούτσος του στο μουνί μου. Μόλις τελειώσαμε από εκεί, έχυσε μέσα μου. Μετά με πήγε γαμώντας στο κρεβάτι μου. Έκλεισε το φως και τα πατζούρια και ήταν θεοσκότεινα. Έβαλε στην πρίζα ένα κόκκινο φωτάκι, γιατί λέει ήθελε να μοιάζει με μπουρδέλο και με έβαλε να βάλω ένα διάφανο στριγκ που μου έδωσε και ήταν ήδη μες τα χυσια.

Είχε μαζί του και κάτι sex toys που με καύλωναν πολύ. Μου έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες πάνω στο κρεβάτι και μου έσκιζε το μουνί. Τρελαινόμουν! Παρά τον πόνο, την έβρισκα πολύ. Μόλις με έλυσε από το κρεβάτι, με ξάπλωσε και έκατσε από πάνω μου ανάποδα, ώστε εγώ να γλείφω τον πούτσο του κι εκείνος το μουνί μου. Χύναμε ασταμάτητα! Το κρεβάτι είχε γίνει χάλια βέβαια, αλλά δε με ένοιαζε.

 

(Copyright protected OW ref: 76084)