Στολή και καύλα

Δημοσιεύθηκε από λενα87
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (3 Votes)

Υπόθεση: Πλησίαζαν Χριστούγεννα και έτσι ολόκληρος όροφος στο νοσοκομείο ήταν άδειος. Φοιτητές νοσηλευτικής εμείς, όλο εκεί ήμασταν στα διαλείμματα και λέγαμε διάφορα. Ώσπου μια μέρα κάναμε κιόλας...

Εκείνος 2 χρόνια μεγαλύτερος μου, δευτεροετής νοσηλευτικής. Εγώ πρωτοετής και έτσι με καθοδηγούσε. Ένα πρωί στρώναμε μαζί κρεβάτια και όπως στρώναμε μου λέει:

-    Ωραίο σουτιέν. Αν σκύψεις λίγο ακόμα θα φανεί και η ρόγα.

-    Πάψε να γίνεσαι μαλάκας.

Δεν παίρνω απάντηση. Σκύβω να πάρω το μαξιλάρι που είχε πέσει και νιώθω κάτι να με ακουμπάει. Είχε έρθει από πίσω μου.

-    Δηλαδή και για το στρινγκ σου που χει βγει όλο έξω, εγώ είμαι μαλάκας;

-    Ρε ξεκόλλα.

-    Μα πως να ξεκολλήσω; Μου φοράς την άσπρη τη στολή, μελαχρινή εσύ σκέτη καύλα, φαίνεται από μέσα το μαύρο εσώρουχο, τώρα που βγήκε και όλο απ' έξω κάτι παθαίνω!

-    Αμάν μωρέ, λες και βλέπεις πρώτη φορά.

Εκείνη την ώρα, ακούσαμε που μας έψαχναν και βγήκαμε. Έφτασε όμως η ώρα που ανεβήκαμε στον άδειο όροφο και για έναν περίεργο λόγο ήμασταν μόνο εμείς οι δύο. Κάθισα σε μία καρέκλα και έβγαλα να στρίψω τσιγάρο. Την ώρα που σάλιωνα το χαρτάκι έρχεται μπροστά μου με τον πούτσο έξω.

-    Γλείφε!

-    Α, εσύ είσαι τέρμα μαλάκας.

Σφαλιάρα. Πάγωσα. Με τραβάει απ' τα μαλλιά και μου τον σπρώχνει με το ζόρι.

-    Γλείφε μωρή πόρνη...

κι άλλη σφαλιάρα. Απόρησα με τον εαυτό μου. Όσο πιο βίαιος γινόταν, τόσο πιο μούσκεμα το μουνί μου. Άρχισα να γλείφω. Σάλιωνα και έγλειφα. Σάλια έπεφταν παντού. Μούγκριζε από ευχαρίστηση. Χωρίς να πει τίποτα άδειαζε τα χύσια του στο στόμα μου και τότε έσπρωχνε στο λαρύγγι μου για να τα καταπιώ θέλοντας και μη. Είχαν μείνει λίγα χύσια έξω απ 'το στόμα μου που έτρεχαν. Με διέταξε να βγάλω το παντελόνι. Έτσι έκανα. Μου έσκισε το στρινγκ, πήρε τα χύσια που έτρεχαν στο στόμα μου με το δάχτυλο του και άρχισε να μου χώνει το δάχτυλο του με τα χύσια στην κωλοτρυπίδα μου και μετά μου έδωσε να γλείψω τα δάχτυλα του. Πόσο καύλωνα.

-    Παίξε το μουνί σου να με κάνεις πύραυλο.

Άρχισα να μαλακίζομαι. Έπαιζα την κλειτορίδα. Έχυσα ποτάμια.

-    Τώρα καριόλα στα τέσσερα!

 Υπάκουσα. Σαν καλή πουτάνα άνοιξα τα κωλομέρια μου κι αυτός άρχισε να μου σκίζει τον πάτο. Γαμιόμασταν σαν τα ζώα. Ξαφνικά πήραν τηλέφωνο τα παιδιά ότι έρχονται.

-    Άνοιξε το στόμα σου τώρα σκύλα.

Άνοιξα το στόμα μου και έχυσε όλο του το σπέρμα μέσα. Την ώρα που χτυπούσε η πόρτα κατάπινα την τελευταία σταγόνα απ' τα καυτά χύσια του γαμιά μου.

 

(Copyright protected OW ref: 75838)