Μια κυρία πουτανάκι

Δημοσιεύθηκε από virus7
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Δύσκολο να περιγράψει κανείς την υπόθεση. Άραγε τι να θέλει να πει ο ποιητής;

Είμαι ο Γιάννης, 28 ετών, με ύψος 1.96 και με κανονικά γυμνασμένο σώμα. Είμαι με τη M ένα χρόνο μαζί και δεν περίμενα πως  θα έκανε αυτό που έκανε. Για να σας εξηγήσω, η Μ είναι μια κοπέλα 1.74, με δέκα κιλά παραπάνω και αυτό την κάνει να έχει φοβερές βυζαρες και έναν κώλο που ανοίγει σαν αχλάδι. Πολλές φορές στα μπαρ κάνω πως θέλω να την αγκαλιάσω, για να περάσω το χέρι μου από το στήθος της.

Δεν έχουμε χώρο δικό μας και το σεξ είτε γίνεται μέσα στο αμάξι σε παραλίες, είτε της παίζω το μουνάκι μέχρι να χύσει σε επικίνδυνα μέρη, γιατί γουστάρουμε να μας παίρνουν χαμπάρι. Ήθελε όμως κάτι διαφορετικό. Παρήγγειλε λοιπόν από ένα site στο ίντερνετ, τα κορμάκια που αφήνουν μόνο τα βυζιά και το μουνί με τον κώλο ελεύθερα και το υπόλοιπο καλύπτεται από καλσόν. Χωρίς σουτιέν και βρακί λοιπόν, συνειδητοποιώ πως έχει έρθει στο μπαρ για ποτό.

Ο μπάρμαν την είδε και πιστεύω πως καύλωσε στη θέα από τις καυλωμένες ρώγες της. Η Μ γουστάρει πολύ όταν φαίνονται οι ρώγες της και εκείνη τη στιγμή είδα πάνω στο μπούτι γης να εμφανίζονται υγρά της. Την έβαλα να καθίσει με ανοιχτά τα πόδια στον κόσμο και έκανε το καλύτερο που μπορούσε να μου τύχει. Κρύβοντας το ένα χέρι από τη θέα των πελατών, έτριβε το μουνί της διακριτικά μέχρι που είδα τα πόδια της να τρέμουν. Πλήρωσα την τράβηξα έξω και στήνοντας τη σε τοίχο στο πάρκινγκ, τα άδειασα όλα μέσα της, ενώ μια γειτόνισσα κρυφοκοίταζε από το παράθυρο.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 75721)