Με τον καθηγητή της πληροφορικής

Δημοσιεύθηκε από mairyy55
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ΥπόθεσηΤο καταπληκτικό σενάριο του καθηγητή με τη μαθήτρια, αλλά σε πολύ λίγες γραμμές...

Είμαι η Μαρία και είμαι πλέον στα 20. Θα σας πω την ιστορία μου που έγινε όταν ήμουν στα 17 με τον καθηγητή της πληροφορικής.

Αυτός παντρεμένος με παιδί, ερχόταν συνεχώς με φόρμες χωρίς εσώρουχο και φαινόταν τα καυλιάρικα αρχίδια του. Όλοι ως θέμα συζήτησης, είχαμε αυτό στις αρχές. Τις πρώτες μέρες του μαθήματος, έδειχνε να με συμπαθεί. Έρχονταν πάνω μου, με ρωτούσε αν έχω απορίες και τέτοια. Μόνο σε έμενα αυτή η συμπάθεια. Έτσι μια μέρα αφού είχαμε σχολάσει, θα πήγαινα βόλτα με τις φίλες μου και τον βλέπω να έρχεται και να με αγκαλιάζει. Μου λέει ότι λίγο πιο κάτω είναι το σπίτι του και αν θέλω να πάω. Του είπα ότι περιμένω τις φίλες μου και μου είπε ότι θα καθόταν μαζί μου να τις περιμένουμε. Αυτές αργούσαν και μου λέει να πάω σπίτι, μιας και δεν έρχονται οι φίλες μου και ότι η γυναίκα με το παιδί τους λείπουν. Του είπα ναι.

Μόλις μπαίνουμε σπίτι, με παίρνει αγκαλιά και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο. Στη συνέχεια, μου βγάζει τα ρούχα, κατεβάζει τη φόρμα του και βλέπω την πουτσάρα του. Μετά μου τη χώνει μέσα. Συνεχίστηκε το γαμήσι για ώρες! Από τότε και μέχρι να τελειώσει η χρονιά, γαμιόμασταν και τα είχαμε. Τον αγαπούσα και αν και δεν ήθελα να τον χωρίσω, όταν τέλειωσε η χρονιά, τέλειωσε και η σχέση μας.

 

(Copyright protected OW ref: 75739)