Άγριο ξέσκισμα

Δημοσιεύθηκε από pantremenos31
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Πως μια διαδικτιακη γνωριμία στο XStream κατέληξε σε άγριο ξέσκισμα...

Δεν πέρασε πολύς καιρός αναζήτησης στο XStream και ήδη απέδωσε καρπούς. Το περίεργο και πρωτοφανές, ήταν oτι η ίδια ενδιαφέρθηκε πρώτη. Χωρίς περιστροφές και ανούσια παιχνίδια όπως ακριβώς μου αρέσει δηλαδή, με κάλεσε να τη συναντήσω. Να πω ότι δεν με παραξένεψε, θα είναι ψέμα. Το θέμα όμως είναι η κατάληξη.

Συναντηθήκαμε ένα απόγευμα ανάμεσα σε δύο επαγγελματικά ραντεβού μου. Δεν κοιταχτήκαμε καν. Γραμμή στο ξενοδοχείο. Δωμάτιο, προφυλακτικά και απευθείας στο ψητό. Μόλις έκλεισε η πόρτα του ασανσέρ δεν άντεξα. Την άρπαξα και άρχισα να τη φιλάω. Έτσι φτάσαμε στο δωμάτιο όπου τη γονάτισα και την έβαλα να με πιπώσει. Αργά αλλά σταθερά μου απέδειξε πόσο μεγάλο πουτανάκι ήταν. Με στράγγιξε μέχρι σταγόνας και μετά με προετοίμασε για τη συνέχεια.

Ανεβαίνει στο κρεβάτι στα 4 και με φωνάζει πίσω της. Πιάνει την ψωλή μου και την βάζει μέσα της. Ταυτόχρονα μου λέει βρωμόλογα και με προκαλεί να την ξεσκίσω. Δεν ήθελα πολύ. Άρχισα να τη σφυροκοπάω με δύναμη στη μουνάρα της ρίχνοντάς της παράλληλα σφαλιάρες στα κωλομέρια. Η καριόλα μου ζητούσε δυνατότερα. Πόσο ξεκωλιάρα είσαι της έλεγα και το καβλί μου σκλήραινε μέσα της και την ξέσκιζε δυνατά.

Τα ουρλιαχτά της μου γέμιζαν τα αυτιά, αλλά με καύλωναν κι όλα. Δεν άντεξα και της γέμισα τη μουνάρα χύσια. Στο τέλος σαν καλό κοριτσάκι μου καθάρισε το καβλί από τα υγρά και των δυο μας. Ξέπνοοι πέσαμε κι οι δυο στο κρεβάτι παίρνοντας ανάσες για τη συνέχεια.

Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 75118)