Σε τσοντοσινεμά στον Πειραιά (GAY)

Δημοσιεύθηκε από Neos23peiraias
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία έγινε πριν λίγες μέρες σε τσοντοσινεμά. Ένα όμορφο πρωί, που έγινε ομορφότερο.

Καλησπέρα σας. Πριν λίγες μέρες πήγα ένα πρωί σε τσοντοσινεμά, στο Λιμάνι του Πειραιά. Ύστερα από ιστορίες που διάβασα, είπα να πάω κι εγώ για πρώτη φάρα. Άγχος πολύ, όταν έφτασα. Έμεινα κανένα 20' απ’ έξω καθώς είναι κοντά τα δικαστήρια και έχει συνέχεια κόσμο. Φτάνοντας στην είσοδο, έκοψα εισιτήριο και μπήκα μέσα.

Παντού σκοτάδι. Έμεινα πίσω-πίσω μέχρι να αρχίσω να ξεχωρίζω τα καθίσματα. Παντού ακούγονταν βογκητά. Καθώς έβλεπα την τσόντα, έβγαλα έξω την ψωλή μου και άρχισα σιγα σιγά μια μαλακία.

Δεν πέρασαν 3-4 λεπτά, όταν ξαφνικά ήρθε δίπλα μου ένας στα 55-60 και βάζοντας το χέρι του πάνω στο καυλί μου, άρχισε να μου τραβάει μαλακία. Ξαφνικά, μου κατεβάζει το σορτσάκι, πέφτει στα 4 και αρχίζει να με τσιμπουκώνει με μανία.  Από την καύλα μου άρχισα κι εγώ να στενάζω. Η πίπα συνεχίστηκε για κανένα 10λεπτο, ώσπου στην παρέα μας ήρθε κι άλλος. Όπως ήταν ο 60άρης στα 4, του άνοιξε τα κωλομάγουλα και μετά από γλείψιμο, άρχισε να του τον χώνει βαθιά. Σε 2-3 λεπτά, άλλοι 2 βάραγαν μαλακία δίπλα μας.

Σηκώθηκα, πήγα πίσω από τον 60άρη και άρχισα να τον γαμάω με μανία σαν να είχα να γαμήσω χρόνια. Όταν τέλειωσα, σήκωσα το σορτσάκι και πήγα κάτω να σκουπίσω το καυλί μου. Έλα όμως που αλλιώς τα φανταζόμουν και αλλιώς έγιναν.

Φτάνοντας στην τουαλέτα, άνοιξα την πόρτα και είδα έναν γύρω στα 40, χοντρούλη να την παίζει. Είχε ένα χοντρό εργαλείο, 18-19 πόντους. Με το που άνοιξα την πόρτα καλύφτηκε. Δεν έχασα την ευκαιρία, έπεσα σαν πόρνη στα γόνατα και άρχισα να τον πιπώνω. Μέσα σε 5 λεπτά, έχυσε στο στόμα μου. Ένα σας λέω… μέσα στην εβδομάδα θα ξαναπάω άνετα.

 

(Copyright protected OW ref: 74504)