Το πρώτο γαμήσι με δύο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Από μικρή αυνανιζόμουν σαν τρελή. Είχα απίστευτες καύλες. Η οικογένεια μου ήταν αυστηρή και ζούσαμε στην επαρχία.

Δεν είχα πολλές επιλογές για ξαπαρθένιασμα. Έχωνα ότι σκληρό έβρισκα στο μουνάκι μου. Από φρούτα έως εργαλεία και είμαι σίγουρη ότι είχα ξαπαρθενιαστεί από μόνη μου. Αλλά ήθελα γαμήσι με άντρα για να ξεκαυλώσω.

Η ευκαιρία μου δόθηκε ένα Πάσχα. Είχε έρθει για διακοπές ένα παιδί που γούσταρα από παλιά με έναν φίλο του, οι δυο τους για δυο-τρεις μέρες και έμεναν δίπλα μας.

Να μην τα πολυλογώ, βρήκα ευκαιρία και αφορμή να πάω σπίτι τους ένα μεσημέρι.

Φορούσα ένα σορτσάκι κι ένα μικρό τοπ. Ήθελα να δείξω τις προθέσεις μου αμέσως και πέταξα το τοπάκι και έμεινα με τα βυζάκια μου ορθωμένα μπροστά τους.

Ευτυχώς ήταν έξυπνα παιδιά και αμέσως μπήκαν στο νόημα. Άρχισαν να με χουφτώνουν, να μου βάζουν δάχτυλο και να με γλύφουν παντού!!!

Ήμουνα γυμνή στα χέρια δύο γαμιάδων, καλύτερα και από φαντασίωση...

Άρπαξα έναν πούτσο στο χέρι και έναν άλλο στο στόμα. Δεν ήξερα τι ακριβώς έκανα αλλά το απολάμβαναν και αυτοί και εγώ. Έγιναν και οι δύο τόσο σκληροί που ήθελα να τους νιώσω να με σκίζουν..

Έπεσα στα τέσσερα και τούρλωσα τον κώλο μου. Ήρθε από πίσω ο ένας και με κάρφωσε στον κώλο δυνατά. Με ξέσκισε! Πόνεσα αλλά ήμουν τόσο καυλωμένη που πέταγα με δύναμη τον κώλο του πάνω του.

Ήταν στον κώλο μου... επιτέλους γαμιόμουνα!

Ένιωθα να με σκίζει και ξαφνικά γυρίζει και κάθομαι εγώ πάνω του και έρχεται ο άλλος και μπαίνει στο μουνί. Η απόλυτη καύλα!

Έμπαιναν και οι δύο μέσα μου. Με ξαπαρθένιαζαν και από τις δύο τρύπες μου κι εγώ βασίλισσα στο θρόνο μου... πάνω στις πούτσες τους.

Με ξέσκισαν οι γαμιάδες μου για ένα τέταρτο περίπου, μέσα στο οποίο έχυσα τρεις φορές και από κώλο και από το μουνί.

Στο τέλος έχυσαν και οι δύο στο στόμα μου. Το επαναλάβαμε άλλες δύο φορές πριν φύγουν και ήταν κάθε φορά και πιο καύλα.

Το καλοκαίρι οι πουτσαράδες μου ήρθαν διακοπές για ένα μήνα. Περιττό να σας πω, ότι ξεσκιζόμασταν καθημερινά...

Είμαι είκοσι τεσσάρων χρονών τώρα. Απολαμβάνω το γαμήσι και ακόμα ξεσκίζομαι, με την πρώτη ευκαιρία, αλλά δεν ξεχνάω εκείνα τα πρώτα γαμήσια. Ήταν καύλα...