Φαντασιώσεις με τη μαμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καλημέρα και από μένα παιδιά. Με λένε Γιώργο, είμαι 25 χρόνων και είναι η πρώτη φορά που γράφω ιστορία στο XStream.

Ο λόγος είναι η μαμά, μια ζουμερή γυναίκα 49 ετών και ψηλή 1.75. Η πρώτη φορά που ξεκίνησα να τη βλέπω ερωτικά ήταν στα 16 μου, όταν κάναμε ρεβεγιόν για την καινούρια χρονιά και είχαμε καλεσμένους στο σπίτι. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ένιωθα κάτι διαφορετικό για κείνη.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν, για πρώτη φορά στη ζωή μου την είδα με μίνι φόρεμα και στραβολαίμιασα στην κυριολεξία. Μαύρο καλσόν με μαύρες γόβες και μπλε κλειστό χρώμα το μίνι. Από πάνω μια μπλούζα σε σχήμα V που έδειχνε αρκετά ικανοποιητικά τα καλοσχηματισμένα στήθη της. Την κοίταζα για αρκετή ώρα και σκεφτόμουν αν πρέπει να μου ανέβει η πίεση με το θέαμα που έβλεπα ή όχι επειδή είναι και μητέρα μου.

Τελικά μετά από καμία ώρα, δεν άντεξα και πήγα στο μπάνιο να δω αν μπορώ να το παίξω για κείνη. Στο ξεκίνημα δίστασα αρκετά γιατί δεν μου έβγαινε πολύ εύκολα να το κάνω. Υπήρχαν πολλές αναστολές και λογικό πιστεύω είναι. Τελικά τελείωσα ύστερα από 5-6 λεπτά και έκτοτε σχεδόν κάθε 2 μέρες της προσφέρω απλόχερα το πολυτιμότερο δώρο του άντρα.

Σήμερα στα 49 της είναι πολύ κυρία, προσέχει τρομερά τον εαυτό της και ας είναι χωρισμένη αρκετά χρόνια. Θα ήθελα σίγουρα να κάνω πολλά μαζί της αλλά καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο χρειάζεται χρόνο και δουλειά λόγω δυσκολίας όπως πιστεύω και πολλών άλλων μελών από εδώ.

 

(Copyright protected OW ref: 74447)