Ξέσκισα την κωλοτρυπίδα της θείας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αυτή η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη πριν ένα χρονο, όταν ήμουν 19 χρονων και η θεία μου 42.

Η θεία μου είναι μελαχρινή κοντούλα, αλλά έχει σώμα 20αρας με αισθητά βυζιά και απίστευτο κώλο. Εγώ είμαι 1.88, με αθλητικό σώμα και δεν περνάω απαρατήρητος. Η θεία μου είναι παντρεμένη με 2 παιδία, αλλά ο άντρας της έλειπε συχνά στο εξωτερικό αφού είναι οδηγός. Όλα έγιναν το περσινό καλοκαίρι που έλειπε ο άντρας της στο εξωτερικό και τα παιδία της ήταν διακοπές στο χωριό.

Πήγαινα συχνά σπίτι της και της έκανα παρέα και είχα τραβήξει άπειρες μαλακιες για αυτήν. Μια μέρα την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι θα πάω σε ένα μπαράκι κοντά στο σπίτι της και μετά θα περνούσα να κοιμόμουν σπίτι της. Το δέχτηκε χωρίς καμία αντίρρηση. Πάω στο μπαράκι με κάτι φίλους και ήπια πολύ. Στο μυαλό μου τριγυρνούσε η θεία μου, το πως θα καταφέρω να την γαμήσω και χωρίς πολύ σκέψη, έφυγα για να πάω σπίτι της. Χτυπώ το κουδούνι και με το που μου άνοιξε έμεινα κάγκελο. Φορούσε ένα νυχτικό διαφανές, χωρίς σουτιέν και φαινόταν οι ρώγες της. Από κάτω φορούσε ένα στρίνγκ. Μου είπε να περάσω και με κολλημένο το βλέμμα μου στα βυζιά της χαμογέλασα και προχώρησα.

Από την στιγμή που κάτσαμε, είχα καυλώσει παρά πολύ και η θεία μου έριχνε κλέφτες ματιές στο φούσκωμα που είχε το παντελόνι μου. Το κατάλαβα και άρχισα να της μιλάω για γκόμενες που έχω γαμήσει και μετά τη ρώτησα αν αυτή με τον άντρα της το κάνουν ακόμα. Κοκκίνισε από την ερώτηση που της έκανα και μου απαντάει ότι το κάνουν πολύ σπάνια, γιατί ο άντρας της έλειπε συχνά στο εξωτερικό. Σκεφτόμουν από μέσα μου ότι άμα δεν την γαμήσω σήμερα δεν θα το κάνω πότε και τότε μου ήρθε μια ιδέα. Της λέω να μου φέρει ένα ποτήρι νερό και πάει στην κουζίνα και το φέρνει. Ήπια λίγο και το υπόλοιπο το έχυσα πάνω στο παντελόνι μου και καλά κατά λάθος. Τότε η θεία μου πήγε και έφερε μια πετσέτα να με σκουπίσει.

Έτσι όπως με σκούπιζε, το χέρι της πήγαινε πέρα δώθε στο καυλωμένο μου πουλί. Τότε της πιάνω το χέρι και της το βάζω μέσα από το παντελόνι μου. Τα έχασε για λίγο αλλά μετά τον βγάζει έξω και άφωνη μου λέει…

-    τον έχεις μεγαλύτερο από τον άντρα μου

και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Μετά από λίγο τελείωσα στο στόμα της, την έστησα στα τέσσερα και της τον κάρφωσα κατευθείαν στον κώλο. Ούρλιαξε από τον πόνο αλλά μετά της άρεσε και την γάμαγα για ώρα μέχρι που τελείωσα μέσα της. Την έσκιζα μέχρι το πρωί. Από τότε δεν την έχω γαμήσει ξανά.

 

(Copyright protected OW ref: 73356)