Ο δονητής της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η γυναίκα μου εξαφάνισε το δονητή...

Είμαστε ένα ζευγάρι γύρω στα 50, που η σεξουαλική μας ζωή πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Μέχρι που μετά από μια φαντασίωση, αγόρασα και έφερα στο σπίτι ένα τεράστιο μαύρο δονητή.

-    Τι είναι αυτό;

μου είπε τρομαγμένη η γυναίκα μου.

-    Αποκλείεται να το βάλω μέσα μου. Αυτό θα με ξεσκίσει.

Ξέχασα να σας πω ότι η γυναίκα μου είναι υπέροχη μουνάρα. Χυμώδης που δεν γουστάρει πια να γαμιέται συχνά, αλλά όταν το κάνει, τρελαίνεται από την καύλα και τα δίνει όλα. Πράγματι δεν είπα τίποτα και περίμενα τη στιγμή που θα γαμιόμασταν.

Αφού της έγλειψα καλά τη μουνάρα της και μου τον πήρε πίπα, κατάλαβα ότι είχε καυλώσει καλά, εμφάνισα τον δονητή και της έτριβα την κλειτορίδα με την δόνηση στο φουλ. Σιγά-σιγά της το κατέβαζα στη μουνάρα της αρχίζοντας δειλά-δειλά να το βάζω μέσα.

Εκεί τα έπαιξα όλα για όλα. Είπα ψέματα ότι κατουριέμαι και έφυγα επίτηδες από το δωμάτιο για πέντε λεπτά. Γυρίζοντας έψαξα μέσα από τα σεντόνια να βρω τον δονητή. Τίποτα απολύτως. Κοιτάζω τα μάτια της και είχαν γυρίσει από την καύλα. Πήγα να πεθάνω. Τον είχε βάλει η πουτάνα όλον μέσα και μου είπε ότι της άγγιζε τον τράχηλο.

Άρχισε να χύνει σαν τρελή κι εγώ αφού ανέβηκα πάνω της, έχυσα στο στόμα της. Τώρα πια τον φέρνει από μόνη της και τον παίρνει σε όλες τις στάσεις αφού τον εξαφανίζει μέσα στη μουνάρα της.

 

(Copyright protected OW ref: 73008)