Είδα την αδερφή μου να βλέπει τσόντα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Από μικρός έπαιρνα μάτι την αδερφή μου και ήθελα να κάνω σεξ μαζί της.

Είμαι 1.87, 80 κιλά, γυμνασμένος με πολύ καλά προσόντα. Μένω μαζί με την αδερφή μου, η όποια είναι 1.70, 60 κιλά και πολύ σέξι μωρό. Εγώ 27, αυτή 23. Η ιστορία που θα σας πω είναι πολύ σέξι.

Καύλωνα πολύ με την αδερφή μου και πάντα προσπαθούσα να την παίρνω μάτι στο μπάνιο, να την βιντεοσκοπώ κρυφά, να μυρίζω τα στρινγκ της, να τα χύνω και πολλές φόρες τα φορούσα και τραβούσα μαλάκια με άλλους άγνωστους μεσώ κάμερας.

Μια μέρα λοιπόν που γύρισα σπίτι μόλις μπήκα μέσα άκουσα βογκητά. μπήκα σίγα σίγα και είδα την αδερφή μου να βλέπει τσόντα και να μαλακίζεται με άγριο τρόπο. Εκεί καύλωσα τρελά και άρχισα να την παίρνω μάτι και να μαλακίζομαι. Τρελάθηκα από το θέαμα. Τελικά όμως με είδε και αντί να σταματήσει με φώναξε μέσα στο δωμάτιο της.

Μόλις μπήκα μέσα, όρμηξε και άρχισε να μού παίρνει πίπα σαν λυσσάρα. Έχυσα σε δευτερόλεπτα στο στόμα της πάνω στην γλωσσά της. Μετά σηκώθηκε πάνω και άρχισε να μου δίνει γλωσσόφιλα με τα χύσια μου. Καύλωσα ξανά πολύ γρήγορα, η πούτσα μου ακουμπούσε το σώμα της και είχε γίνει πολύ σκληρή. Με παρακαλούσε να της το χώσω όλο μέσα της. Ήμασταν σε έξταση.

Έσκυψα και άρχισα να της γλείφω το υγρό της μουνάκι με λυσσά. Ούρλιαζε από ηδονή. Μετά άρχισα να της το χώνω σιγά-σιγά στα όρθια και μετά πιο γρήγορα και πιο σκληρά και πιο άγρια. Έχυσα πολύ γρήγορα στα βυζιά της και αυτή πάνω μου. Από τότε γαμιόμαστε λυσσαλέα.

 

(Copyright protected OW ref: 72427)