Εγώ αυτή και ο δονητής (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Από μικρό παιδί είχα αδυναμία στο σεξ. Για καλή μου τύχη είμαι αρκετά εμφανίσιμος και έκανα αρκετές φάσεις. Δούλευα και σε μπαρ οπότε το μουνί ήταν πιο εύκολο για μένα γι’ αυτό από κάποια ηλικία και μετά άρχισα να ψάχνω διάφορα…

Ήθελα να δοκιμάσω τα πάντα. Να μπορώ να γαμάω σε οποιοδήποτε μέρος, να μπορώ να γαμάω ότι παράξενο κυκλοφορεί. Μικρή, μεγάλη, χοντρή, αγόρια, να την πέφτω σε συγγενικά πρόσωπα. Γενικώς ήθελα να τις γαμήσω όλες και όλους.

Το έξυπνο πουλί όμως από τη μύτη πιάνεται. Γνώρισα την Πούλα, μια κοπέλα φωτιά στο κρεβάτι. Γαμιόταν όπως και όπου έβρισκε και δεν της έφτανε ο πούτσος. Δεν χόρταινε με τίποτα.

Έτσι με ανάγκασε και πήγα και της πήρα ένα δονητή 25 πόντους. Ένα τεράστιο καυλί.

Αφού λοιπών την γάμαγα και τελείωνα κάνα δυο φορές, αυτή ήθελε να συνεχίσω να την γαμάω με το δονητή και έχυνε ασταμάτητα. Μετά με ανάγκαζε και έπαιρνα στο στόμα μου το δονητή και τον έγλυφα μέχρι να καθαρίσει.

Στην αρχή δεν πολύ-γούσταρα αλλά αφού τα έκανα όλα, δεν με πείραζε κιόλας.

Η ατέλειωτη καύλα ήταν όμως όταν άρχισε να μου βάζει δάχτυλο, όταν μου έκανε πίπα να για να χύσω. Μου έχωνε και δάχτυλο και από την καύλα έχυνα απεριόριστα. Φυσικά τα κατάπινε όλα και εγώ τρελαινόμουν στην καύλα.

Σιγά-σιγά από το δάχτυλο πέρασε στο δονητή. Μου γάμαγε τον κώλο με τον δονητή. Με τρέλαινε στην καύλα. Νόμιζα πως ο πούτσος θα σπάσει.

Μετά ανέβαινε από πάνω και ξεσκιζότανε. Φώναζε:

-    «Ξέσκισε με την πουτάνα ρε πούστη! Πουστράκι σε έχω κάνει η καριόλα για τη μουνάρα μου!» και τέτοια.

Πράγματι δεν ήθελα να γαμήσω πλέον. Ήθελα μόνο να μου σκίζει τον κώλο όπως και το έκανε με επιτυχία...

Τώρα γαμάω άλλη κοπέλα και δεν ξέρω πως να της το φέρω για τον καλό μου φίλο. Για να δούμε… κάπως θα έρθει!