Τώρα θα τους δείξω εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η γυναίκα μου η αλανιάρα.

Έχουμε πάει για μπάνιο σε μια ερημική ακτή. Η γυναίκα μου είναι σε καλή διάθεση και κάνει τόπλες. Η παραλία είναι τεράστια και άδεια. Ξαφνικά έρχεται μια παρέα από τρεις νεαρούς, γύρω στα 22-25, μόνοι κι ενώ η παραλία είναι άδεια, έρχονται και κάθονται πολύ κοντά μας (προφανώς για να πάρουν μάτι τα βυζιά της γυναίκας μου). Αυτή φόρεσε το πάνω κι έκανε βουτιά.

Περνώντας από μπροστά τους, οι νεαροί τη γαμούσαν με τα μάτια. Έκαναν πολύ φασαρία με ρακέτες και τέτοια κι όλο κοιτούσαν προς το μέρος μας, μπας κι η γυναίκα μου τους δώσει μάτι. Εκνευρίστηκε και άναψε τσιγάρο. Της πρότεινα να αλλάξουμε μέρος και να πάμε κάπου πιο μακριά από αυτούς.

-    Όχι ρε πούστη μου, δε θα φύγουμε εμείς. Τώρα θα τους δείξω εγώ…

είπε, ξάπλωσε στην πετσέτα και έβγαλε επιδεικτικά το πάνω, βάζοντας το τσιγάρο στο στόμα, τράβηξε δυο τζούρες και το πέταξε με νεύρο. Ξάπλωσε στην πετσέτα και με μια αστραπιαία κίνηση, έβγαλε και το κάτω. Έμεινε γυμνή στην παραλία, μια ανάσα από τρεις καυλωμένους νεαρούς. Η έκπληξη τεράστια. Και για μένα και για τους νεαρούς. Τα έχασα. Τους κοιτούσα που αν και ήθελαν πολύ να περιεργαστούν το φρεσκοξυρισμένο μουνί της γυναίκας μου, το απέφευγαν. Περιοριζόταν μόνο σε κλεφτές ματιές. Αισθάνθηκαν αμήχανα. Ήταν «πολύ» για εκείνους. Και για μένα. Όχι όμως γι’ αυτήν.

-    Μέχρι εδώ ήταν η μαγκιά τους…

μου είπε. Οι ρακέτες σταμάτησαν, τα πράγματα ηρέμησαν. Οι νεαροί κάτι λέγανε μεταξύ τους χαμηλόφωνα, τα μάζεψαν και έφυγαν ρίχνοντας ματιές προς την γυμνή γυναίκα μου, η οποία φερόταν τελείως φυσιολογικά.

-    Τελικά τους έδειξες εσύ πουτανίτσα…

της είπα γελώντας.

-    Πάντως έφυγαν. Πήραν και μάτι το μουνί της γυναίκας σου, θα τραβήξουν και καμιά μαλακία…


είπε και πήγε να φορέσει το μπικίνι.

-    Αντί να σε πιάσουν και να σε παρτουζώσουν εδώ, μπροστά στα μάτια του άντρα σου.

Γύρισα και την χάιδεψα στο μουνάκι.

-    Ασ’ το. Καλά είσαι έτσι…

της είπα και συνέχισα να της το χαϊδεύω.

 

(Copyright protected OW ref: 77949)