Η μάνα της κοπέλας μου (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η επέτειος του γάμου εξελίχθηκε σε μέρα καυτού έρωτα.

Η Σόνια μου είπε πως το Σάββατο θα έκανε μια συνάντηση για την επέτειο της και μου ζήτησε να πάω από την πέμπτη να τη βοηθήσω. Έτσι κι έγινε.

Πήγα στο σπίτι και αφού τακτοποιήσαμε το σαλόνι, κάτσαμε να γράψουμε τα υλικά για τα φαγητά που θα κάναμε. Θα τα ψωνίζαμε την Παρασκευή το πρωί για να έχουμε όλη τη μέρα να ετοιμάσουμε. Την Παρασκευή, πέρασα και την πήρα να πάμε στην αγορά. Με έκπληξη είδε πως πάρκαρα έξω από το σπίτι μου.

- Ανέβα να σου δώσω το Δώρο μου για την επέτειο σου της είπα.

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι, την πήρα στην αγκαλιά μου και άρχισα να τη φιλάω, ενώ ταυτόχρονα την έγδυνα. Την έριξα στο πάτωμα και άρχισα να γλείφω το μουνί της, το οποίο είχε αρχίσει να στάζει. Έχυνε ασταμάτητα πάνω στη γλώσσα μου. Την πήρα και πήγαμε στο δωμάτιο. Ξάπλωσα στο κρεβάτι κι εκείνη άρχισε να γλείφει το καβλί μου. Τη γύρισα σε στάση 69 και γλείφαμε ο ένας τον άλλο. Όπως της έγλειφα το μουνί, έβγαλα κάτω από το μαξιλάρι δυο δονητές και άρχισα να τους χώνω στις τρύπες της. Ο οργασμός της ήταν έντονος. Το ίδιο και ο δικός μου που έχυσα μια γερή ποσότητα στο στόμα της.

Μείναμε για λίγο ξαπλωμένοι και μετά την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να γαμάω τις τρύπες της εναλλάξ. Έχυνε πάνω στο καβλί μου μέχρι που γέμισα το μουνί της με τα χυσια μου. Μετά από καμία ώρα μου λέει πως πρέπει να πάμε να ψωνίσουμε.

- Μην ανησυχείς μωρό μου, τις κάνω τις αγορές. Τις έχω κάνει από χτες γιατί ήθελα όλο το πρωί να είναι δικό μας για να μπορέσω να σου δώσω το δώρο μου.

- Κάβλα μου ήταν το καλύτερο δώρο και το ωραιότερο γαμήσι που μου έριξες…

μου λέει και σκύβει να πάρει το καβλί μου στο στόμα της. Την επόμενη μέρα στο γλέντι την έβλεπα που μιλούσε με τις φίλες της, με κοιτούσαν και οι 3 και χαμογελούσαν.

 

(Copyright protected OW ref: 71062)