Η αναζήτηση (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η αρχή, ο έρωτας και η αναζήτηση.

Καλησπέρα. Είμαι ο Π... ένα αγόρι 26 χρόνων τώρα. Από πολύ μικρός μου άρεσαν κάποια διαφορετικά πράγματα. Πολύ συχνά και στα κρυφά, φορούσα γυναικεία εσώρουχα, έβαφα τα νύχια των ποδιών μου και φαντασιωνόμουν πολλά και διάφορα.

Δεν είμαι καθόλου θηλυπρεπές αγόρι. Ήμουν και ακόμα είμαι (δυστυχώς), ένα πολύ φυσιολογικό παιδί. Παρ’ όλο που έκανα σχέσεις με κορίτσια, πάντα φαντασιωνόμουν να κάνω σεξ με άντρες, μέχρι που κάποια στιγμή το τόλμησα. Γνώρισα από ένα site έναν άντρα που από την πρώτη στιγμή με τράβηξε. 18 εγώ, 34 αυτός, ψηλός, με καλό σώμα, αρκετά εμφανίσιμος και με πολύ μεγάλο καβλί.

Δεν του είχα πει ότι μου αρέσει να ντύνομαι με γυναικεία, γιατί κατάλαβα ότι θα ξενέρωνε. Για αρκετό καιρό βρισκόμασταν συχνά. Αυτός μόνο ενεργητικός, εγώ μόνο παθητικός, αλλά κάναμε πάρα πολλά μαζί. Με είχε κάνει το πουτανάκι του κανονικά. Εγώ είχα αρχίσει έντονα να ασχολούμαι με το cross-dressing και έτσι κάπως ξεκόψαμε.

Άρχισα λοιπόν να μεταμορφώνομαι, να βγαίνω έξω και σαν κοριτσάκι και να βρίσκομαι με διάφορους άντρες. Κάποια στιγμή, γνώρισα 2 παιδία, αρκετά ωραίους, γυμνασμένους, με πολύ καλά προσόντα! Ο ένας 30, ο άλλος 32 κι εγώ ήδη στα 24. Με παίρνανε παντού. Παραλία, σπίτι τους, αυτοκίνητο, έξω, παντού. Τα κάναμε όλα.

Ένα βράδυ λοιπόν, μου λένε θα πάμε στο σπίτι ενός φίλου τους να με γνωρίσει και να με παίρνουν και οι 3 μαζί. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Φτάνουμε λοιπόν και καταλαβαίνω ότι είμαστε στο σπίτι του πρώτου μου έρωτα. Τρελάθηκα. Ανεβήκαμε. Στην αρχή δε με γνώρισε. Μετά όμως με κατάλαβε. Ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου. Με κάνανε να τελειώσω 3 φορές, χωρίς καν να ακουμπήσω το καβλί μου. Κάποια άλλη στιγμή θα σας περιγράψω αναλυτικά εκείνο το βράδυ. Δυστυχώς όμως όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα κι έτσι είμαι ακόμα σε ένα κενό, χωρίς να ξέρω σαν τι θέλω να προχωρήσω.

Ελπίζω μόνο να μπορέσω να βρω το δρόμο μου, ή κάποιον να με βάλει στο σωστό δρόμο.

 

(Copyright protected OW ref: 70275)